Τι θα γίνει του χρόνου στο "Πρωινό μου"; Αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Queen.gr

Τι θα γίνει του χρόνου στο "Πρωινό μου"; Αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Queen.gr

Μπορεί να φατνάζει ακόμη πολύ νωρίς αλλά οι σκέψεις και οι προετοιμασίες στα χαρτιά έχουν ξεκινήσει για όλα τα κανάλια μιας και γίνεται ένας πρόχειρος προυπολογισμός προσώπων και εκπομπών για το πως θα βγουν στον αέρα. Πολύς λόγος όμως γίνεται με το πρωινό του Mega και εμείς μάθαμε τις πρώτες προθέσεις που υπάρχουν.

Στόχος είναι να συνεχιστεί κανονικά η σύνθεση του πετυχημένου προιόντος με παρουσιαστές τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Άν και το συμβόλαιο που έχουν με το κανάλι λήγει το καλοκαίρι θεωρείτε δεδομένο ο]ότι θα γίνει συζήτηση να ανανεώσουν την συνεργασία τους και να ξεκινήσουν απο τον Νοέμβριο και πάλι.
Μη ξεχνάμε βέβαια και τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα που έχει πει σε κάποιες συνεντεύξεις του ότι στόχος του είναι του χρόνου να λήξει αυτή η συνεργασία με την γυναίκα του από του χρόνου. Αυτό θα επανεξεταστεί σίγουρα απο τον Πέτρο Μπούτο και την Έλενα Κατραβά μιας και έχει μείνει ένα ανοιχτό παράθυρο στο να πειστεί και να συνεχίσει κανονικά στο πόστο του.
Η επιτυχία του πρωινού που είναι σε νούμερα καλύτερη και απο πέρυσι είναι ένα φρένο στον γνωστό δημοσιογράφο μιας και είναι της λογικής ότι αφήνεις κάτι που είναι πετυχημένο και αγαπήτο πριν προλάβει να φθαρεί. Δημήτρης Ουγγαρέζος και Μαίρη Συνατσάκη όποια και αν είναι η εξέλιξη με τον Γιώργο Λιάγκα θα είναι στο πλάι της Φαίης Σκορδά που είναι στις προθέσεις των υπευθυνων να την κρατήσουν στο κανάλι. Η Μαίρη Συνατσάκη μάλιστα στην κάμερα του δελτίου του STAR για τις φήμες που την φέρουν να είναι φαβορί στην παρουσιάση αν φύγει Λιάγκας - Σκορδά απο το κανάλι. «Οι φήμες μωρέ το λένε. Κατ' αρχάς, είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Εγώ το μόνο πράγμα που έχω στο μυαλό μου για του χρόνου είναι να βγει το Master Chef και να σας αρέσει!», ενώ για τη φετινή συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ανέφερε πως «έχουν βρει τον τρόπο να είσαι πάρα πολύ άνετος ως τηλεθεατής και συνεργάτης τις τρεις ώρες του πρωινού».
Άρα κρατάμε τα δεδομένα ότι το Πρωινό μου συνεχίζεται του χρόνου και στις προθέσεις του ψυχαγωγικού τομέα με τις κατάλληλες μειώσεις στο μπάτζετ που θα είναι μικρές είναι να είναι Λιάγκας - Σκορδά.