Πως θέλει η Ήβη Αδάμου να είναι η βραδιά του ημιτελικού;

Πως θέλει η Ήβη Αδάμου να είναι η βραδιά του ημιτελικού;

Στο περιοδικό "ΕΓΩ¨" μίλησε η Ήβη Αδάμου για τον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον και το πως βιώνει την αντίστροφη μέτρηση που ήδη έχει ξεκινήσει. Το νεαρό κορίτσι έχει αυτοπεποίθηση , αισιοδοξία και οι πιθανότητες μαζί με τις προβλέψεις είναι μαζί της.

Η Ήβη Αδάμου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision όπως όλοι γνωρίζουμε και έχει ήδη αρχίζει να προετοιμάζεται για εκείνη τη βραδιά. «Δεν θα ήθελα να κλείσω και πολύ τα μάτια, γιατί θα με πιάσει άγχος. Πιστεύω ότι θα είναι μια υπέροχη βραδιά, την οποία δεν θα συνειδητοποιήσω εκείνη την ώρα αλλά μετά από καιρό. Αυτό που ευχόμαστε καταρχάς είναι να περάσουμε στον τελικό και από εκεί και πέρα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. H Eurovision για μένα δεν είναι διαγωνισμός , αλλά μια μεγάλη ευρωπαϊκή γιορτή μουσικής. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος στόχος. Αρκεί να αρέσει το κομμάτι μας».
Το νεαρό κορίτσι προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς και τα μηνύματα είναι ευχάριστα με τα γκάλοπ και φέρνουν το 18χρονο κορίτσι μέσα στην δεκάδα του διαγωνισμού , κάτι που δείχνει ότι θεωρείτε δεδομένη η πρόκριση στον τελικό στις 22 Μαιου. Το video clip της είναι πολύ προχωρημένο από αισθητική και άποψη όπως έχουν πει πολλοί σκηνοθέτες και η Ήβη δειλά δειλά κάνει σχέδια προώθησης σε κάποιες ευρωπαικές χώρες του κομματιού της που είναι πολύ ευχάριστο και όσο και αν ακούγεται παράξενο έχει περισσότερες μεταδόσεις απο την Ελευθερία Ελευθερίου.