«Oικογένεια της συμφοράς»: Ετοιμάζει εκπλήξεις με άφθονο γέλιο

«Oικογένεια της συμφοράς»: Ετοιμάζει εκπλήξεις με άφθονο γέλιο

Ο Σάββας Πούμπουρας ως παρουσιαστής  είναι στα συν ενος προγράμματος που έχει να κάνει με μια καλοστημένη φάρσα που συμμετέχουν  ηθοποιοί και στο κόλπο είναι και ένας συνεργός που κάνει φάρσα στον  - στην αγαπημένη του. Η τηλεθέαση της εκπομπής ειναι σταθερά στο 22-24% στα νεανικά κοινά και κοντά στο 20% στον γενικό μέσο όρο.

Στην ιστορία που θα δούμε στο prime time του ΑΝΤ1 θα γελάσουμε και θα προβληματιστούμε από τις επίπονες ψυχολογικά δοκιμασίες που θα περάσει το θύμα. Ο Γιάννης μπήκε από μικρός στα βάσανα, αφού μόλις στα 23 του αποφάσισε πως είναι έτοιμος να γνωρίσει την οικογένεια της αγαπημένης του Χριστίνας.

Φτάνοντας όμως στο σπίτι, αυτό που αντικρίζει δεν μπορεί να το πιστέψει! Η μητέρα της κοπέλας είναι Σπαρτιάτισσα και στρατιωτικός! Ο πατέρας, πιστός ακόλουθος του Συνταγματικού Δικαίου και με χρόνια προϋπηρεσίας στην Ασφάλεια. Όμως, το κερασάκι στην τούρτα είναι ένας ξάδελφος που θα κάνει την εμφάνισή του, για να αφανίσει τον Γιάννη!

Θα βρει την ψυχραιμία να παραμείνει στο σπίτι της αγαπημένης του ή θα γίνει Λούης; Η συνέχεια στις οθόνες μας, τη Δευτέρα 26 Μαρτίου στον ΑΝΤ1, η «Οικογένεια της Συμφοράς» ξαναχτυπά με άφθονες δόσεις γέλιου και δίνει πάσα στην συνέχεια στη Νάντια Μπουλέ και στο Black Out! Δύο προγράμματα που όλα δείχνουν ότι θα πάρουν το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.