Η συγκίνηση της Δήμητρας Λιάνη στην αφιέρωση του Στέφανου Κόκκαλη

Η συγκίνηση της Δήμητρας Λιάνη στην αφιέρωση του Στέφανου Κόκκαλη

Mετά την συναυλία για τους «Γιατρούς του Κόσμου», όλο και περισσότερος είναι ο κόσμος που σπεύδει να δει απο κοντά τον Στέφανο Κόκκαλη σε μαγαζί στου Ψυρρή. Αυτή την φορά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου διασκέδασε μαζί με την παρέα της και δέχτηκε μια αφιέρωση που την συγκίνησε.

Μία έξοδος μετά από καιρό σε «επώνυμο» στέκι των Αθηνών και μία προσωπική αφιέρωση, είναι θέμα στις ημέρες μας ειδικά όταν μιλάμε για την κυρία Δήμητρα Λιάνη που κατα καιρούς έχει απασχολήσει τα media με την προσωπική της ζωή αλλά και τις εμφανίσεις που κάνει. Κάτω απο άκρα μυστικότητα, μιας και έχει σταματήσει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν στο Ζείδωρον όπου και εμφανίζεται κάθε Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή ο μουσικοσυνθέτης-πιανίστας Στέφανος Κόκκαλης. Η έκπληξη των θαμώνων ήταν μεγάλη και αμέσως ο Στέφανος της αφιέρωσε ένα κομμάτι δικό του που έγραψε μαζί με την στενή του συνεργάτιδα Ρεβέκκα Ρούση.

Στο ίδιο μαγαζί αλλά σε άλλη παρέα και η Κατερίνα Ζαρίφη που έχει κάνει στέκι το συγκεκριμένο μαγαζί στου Ψυρρή. Η παρουσιάστρια-δημοσιογράφος εθεάθη εκεί με φίλες της και με την αδερφή της Δέσποινα μιας και εκτός από την φιλία που διατηρεί με τον Στέφανο Κόκκαλη, συνηθίζει να διασκεδάζει σε μικρές μουσικές σκηνές.Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον μαέστρο του Λάκη Λαζόπουλου για να μας πει λίγα λόγια για την συνύπαρξη Κατερίνας Ζαρίφη και Δήμητρας Λιάνη ήταν λακωνικός.

«Στο μαγαζί έρχονται πολλά ονόματα αγαπημένα αλλά είναι τέτοια η τακτική και η λογική που θέλουμε να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ναι θα επιβεβαιώσω το ρεπορτάζ σας και θα σας πω ότι η κυρία Λιάνη διασκέδασε στην παρέα μας και πέρασε όμορφα με όλο τον κόσμο που ήταν μέχρι τις πρωινές ώρες εκεί. Ήταν απλή και πολύ επικοινωνιακή. Η Κατερίνα από την άλλη πλευρά ήταν με την παρέα της και απλά χαιρετήθηκαν».