Το μήνυμα της Μπέλλας Κυδωνάκη για τον άδικο χαμό του γιου της

Το μήνυμα της Μπέλλας Κυδωνάκη για τον άδικο χαμό του γιου της

Ένα δράμα που την συγκλονίζει. Ένας χαμός που αλλάζει το υπόλοιπο της ζωής της. Η Μπέλα Κυδωνάκη ( γνωστή αστρολόγος) έχασε τον γιο της από ανακοπή καρδιάς στα 25 του χρόνια και έγραψε στην προσωπική της σελίδα ένα μήνυμα που συγκίνησε εκατοντάδες κόσμου.

Έφυγε από τη ζωή ο 25χρονος γιος της αστρολόγου Μπέλλας Κυδωνάκη. Ο άτυχος νέος, που στο παρελθόν είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, έχασε ξαφνικά τη ζωή του το Σάββατο το βράδυ από ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Η Μπέλλα Κυδωνάκη έγραψε στην προσωπική σελίδα της στο Facebook το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον γιο της.

«Έχασα τον μονάκριβό μου γιο. Πονάω πολύ και το μοιράζομαι μαζί σας γιατί το έχω ανάγκη. Άμα γράψω σε αυτό το λευκό χαρτί νιώθω ότι ξελαφρώνω. Όσοι τον ξέρατε προσευχηθείτε να πάει στο φως. Είναι ένας άγγελος και μας έδωσε για λίγο το φως του. Αλλά βιαζόταν να φύγει, να πάει εκεί που άνηκε πραγματικά».

Σε συνέντευξή που είχε δώσει η Μπέλλα Κυδωνάκη στο περιοδικό «ΟΚ» είχε μιλήσει για τον τραυματισμό του γιου της: «Αυτό που του έλεγα εκείνο το διάστημα ήταν να προσέχει. Δυστυχώς, ο φίλος του που οδηγούσε τη μηχανή, δεν είναι πια μαζί μας. Ο γιος μου, ύστερα από τρεις μήνες στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί μου έλεγαν ότι κινδυνεύει να μείνει ανάπηρος, είναι καλά τώρα. Εγώ εκείνο το διάστημα είχα επιλέξει να κλείσω τα αφτιά μου και πίστευα μέσα μου ότι θα γίνει καλά. Δεν ξέραμε, λόγω των πολλαπλών αιματωμάτων, αν θα συνερχόταν, αν θα είχε επαφή με το περιβάλλον, αν θα μπορούσε να ξαναμιλήσει, αφού για όσο διάστημα έμεινε στο νοσοκομείο ήταν σε μόνιμη καταστολή. Ήταν μια τραγική περίοδος για μένα, αλλά δεν έχασα δευτερόλεπτο την πίστη μου και κατάλαβα ότι οι άνθρωποι έχουμε τη δύναμη της ψυχής. Και τελικά άρχισαν να ανοίγονται πόρτες και να δίνονται λύσεις, εκεί που δεν τις περίμενε κανένας», είχε πει, ενώ είχε συμπληρώσει: «Ύστερα από περίπου σαράντα μέρες βγήκε από τη μονάδα εντατικής παρακολούθησης και άρχισε να μας ρωτάει τι είχε συμβεί. Ήταν από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της ζωής μου».

Τα πιο θερμά μας συλληπητηρια να στείλουμε και εμείς απο την πλευρά μας.

DPG Network