Στους δύο τρίτος... χωρεί;

Γωγώ Φούντα
Στους δύο τρίτος... χωρεί;

O πρίγκιπας Harry θα μείνει με το νιόπαντρο ζεύγος

Αν είστε οπαδοί της θεωρίας «στους δύο τρίτος δε χωρεί», το πριγκιπικό ζεύγος, William και Kate σίγουρα δε συμμερίζονται την άποψή σας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μικρότερος αδερφός του William και άτακτο παιδί του παλατιού, Harry έχει μετακομίσει εδώ και λίγες μέρες στην επίσημη πια κατοικία του νιόπαντρου ζευγαριού, το Kensington Palace.

Ο 27χρονος πρίγκιπας μάλιστα μετέφερε τα πράγματα του από το δωμάτιό του στο Clarence House αμέσως μόλις γύρισε από την πρώτη του περιοδεία, στο πλαίσιο των πριγκιπικών του καθηκόντων.

Και μπορεί ο William και η Kate να είναι ακόμα στα «μέλια», υποδέχτηκαν ωστόσο με ανοιχτές αγκάλες το νέο μέλος της οικογένειας τους.

Άτομο από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας αναφέρει: « Ο Harry δεν έβλεπε την ώρα να μείνει μόνος του. Μετά από τόσα χρόνια που ζούσε με τον πατέρα του ήρθε η ώρα να ανοίξει τα φτερά του».

«Πολλοί μπορεί να θεωρήσουν περιέργο το γεγονός ότι μετακομίζει δίπλα από τον αδερφό του και τη νύφη του, δεν ξέρουν όμως πόσο αγαπημένοι είναι οι τρεις τους. Τα δύο αδέρφια είναι πολύ δεμένα και ο Harry βλέπει την Kate σαν την αδερφή που δεν έιχε ποτέ. Μάλιστα ο William μόλις πληροφορήθηκε ότι το διπλανό διαμέρισμα είναι άδειο, ενημέρωσε αμέσως τον αδερφό του. Και εν αντιθέσει με ότι θα περίμεναν οι περισσότεροι το διαμέρισμα είναι σχετικά μικρό χωρίς υπερβολές και ιδιαίτερες πολυτέλειες».

«Έτσι τα δύο αδέρφια θα κάνουν και το όνειρό τους πραγματικότητα, δηλαδή να συνεργαστούν και επαγγελματικά καθώς υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εμπιστοσύνη μεταξύ τους».

Ανυπομονούμε να δούμε αν θα λειτουργήσει το περίεργο αυτό "τρίο"...