Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Για ποιο λόγο θα θυσιάσει τις διακοπές της;

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Για ποιο λόγο θα θυσιάσει τις διακοπές της;

Πρώτα η δουλειά και μετά τα καλοκαιρινά μπάνια

Υπήρχαν εποχές- όχι πολύ μακριά μας- που για να βρεθεί καστ σε καλοκαιρινή παράσταση ήταν μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία. Κανένας ηθοποιός δεν ήθελε να θυσιάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές και την ξεκούραση μετά από μια γεμάτη και δύσκολη σεζόν. Όμως οι καιροί έχουν αλλάξει. Οι δουλειές του χειμώνα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο και πλέον κάθε ηθοποιός το σκέφτεται δύο φορές πριν πει όχι σε μια πρόταση για δουλειά.


Η περίπτωση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου είναι διαφορετική, γιατί ενώ παίζει σε καθημερινό σίριαλ, από τα Χριστούγεννα και μετά κυριολεκτικά κάθεται. Όλη η πρώτη σεζόν των "Βασιλιάδων" και η αρχή της δεύτερη, έχει ήδη γυριστεί. Τι και αν οι ηθοποιοί δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ, η οργάνωση δουλεύει τέλεια.
Έτσι η Αλεξάνδρα είναι πρόθυμη να θυσιάσει τις διακοπές και τα καλοκαιρινά μπάνια, για να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση "Μαζί δεν κάνουμε" στο θέατρο Αθηνά, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη , ο οποίος φέτος υπέγραψε και μια από τις υπερπετυχημένες παραστάσεις , "Το μήλο".
Μαζί της θα είναι ο Ιωσήφ Μαρινάκης, ο Αλέξανδρος Σταύρου και η Μαριάννα Τουμασάτου που επιστρέφει στη δουλειά μετά από τρία χρόνια.