Ο Johnny Depp ξόδεψε 50.000 δολάρια για τα γενέθλια του γιου του (αλλά «ξέχασε» να καλέσει τη Vanessa Paradis)

Ο Johnny Depp ξόδεψε 50.000 δολάρια για τα γενέθλια του γιου του (αλλά «ξέχασε» να καλέσει τη Vanessa Paradis)

Όλα τα είχε το πάρτι γενεθλίων του Jack Depp. Εκτός από την μαμά του.

johnny-depp

Το ότι ο Johnny Depp είναι από τους πιο ακομπλεξάριστους και ροκ (αν και αυτός ο χαρακτηρισμός έχει γίνει λίγο του συρμού τελευταία) τύπους του Hollywood, το ξέραμε. Ότι είναι όμως ένας απίστευτα cool πατέρας, μόνο να το φανταστούμε μπορούσαμε. Μέχρι και σήμερα.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα και πιο συγκεκριμένα με αυτά του In Touch Weekly, ο Depp έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και ξόδεψε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 50.000 δολαρίων για τα 10α γενέθλια του γιου του, Jack.

Τα γενέθλια του μικρού ήταν στις 7 Απριλίου και ο 48χρονος ηθοποιός διοργάνωσε μια κανονική ροκ συναυλία, με τους «κολλητούς» του, Marilyn Manson και Aerosmith να κάνουν live show. Οι καλεσμένοι έφτασαν τους 500 και το όλο γεγονός θύμιζε φεστιβάλ ροκ μουσικής, υπήρχε όμως ένα άτομο που δεν βρισκόταν στο πάρτι: Η Vanessa Paradis. Η οποία τυγχάνει να είναι μαμά του Jack, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.

Το γεγονός πως Depp-Paradis είναι στα χωρίσματα εδώ και καιρό, αν δεν έχουν ήδη χωρίσει, είναι γνωστό, κανείς δεν περίμενε όμως πως η Vanessa δεν θα ήταν παρούσα στα γενέθλια του ίδιου της του γιου.



Πολλοί λένε πως δεν ενέκρινε το θεματικό πάρτι που διοργάνωσε ο Depp καθώς, ας το παραδεχτούμε, ο Marilyn Manson και οι Aerosmith δεν είναι και οι πρώτες μουσικές επιλογές ενός 10χρονου -αν και με τον Johnny πατέρα, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Κάποιοι άλλοι έφτασαν στο σημείο να πουν πως ο Johnny περνά την χειρότερη δυνατή κρίση μέσης ηλικίας και διοργάνωσε το πάρτυ κυρίως για τον εαυτό του, με αφορμή τα γενέθλια του Jack -κάτι που ίσως να πιστεύουμε κι εμείς ως ένα σημείο.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο μικρός Jack δεν πρέπει να πέρασε και άσχημα...