Αλέξης Τσίπρας: Η άγνωστη γυναίκα της ζωής του

Αλέξης Τσίπρας: Η άγνωστη γυναίκα της ζωής του

Η γυναίκα πίσω από τον ισχυρό άντρα.

Η Κυριακή των εκλογών πρέπει να ήταν ένα από τα πιο ευτυχισμένα βράδια της ζωής του Αλέξη Τσίπρα. Ο 38χρονος πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α που κέρδισε πανηγυρικά την δεύτερη θέση στις χθεσινές εκλογές, έγινε γνωστός στο Πανελλήνιο όταν το 2006 διεκδίκησε τον Δήμο Αθηναίων. Ήρθε μεν τρίτος με ποσοστό 10.5, αλλά ο δρόμος για τον ίδιο και την καριέρα του είχε ανοίξει.


Στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων απ όπου αποφοίτησε γνώρισε και τη σύντροφο της ζωής του, την Περιστέρα Μπαζιάνα, ή αλλιώς Μπέττυ όπως χαϊδευτικά την φωνάζει ο Τσίπρας. Η 38χρονη Μπέττυ που κατάγεται από την Καρδίτσα, είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών. Αν και η γνωριμία τους μετρά 20 χρόνια το ζευγάρι είναι εξαιρετικά διακριτικό, με ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις. Όσοι ξέρουν το ζευγάρι ισχυρίζονται ότι η Μπέττυ είναι ο λόγος που γνωρίζουμε ελάχιστα για τη σχέση τους και με κανένα τρόπο δεν θέλει να εκθέσει ούτε την παραμικρή λεπτομέρεια της προσωπική της ζωή στα Media.


Το ντύσιμό της και το στυλ της συμβαδίζει με την χαμηλών τόνων προσωπική της ζωή. Επιμελώς ατημέλητο, περισσότερο casual και sportive παρά εξεζητημένο. Δεν είναι από τις γυναίκες που τους αρέσει να περνούν ώρες σε ψώνια, να επισκέπτονται τακτικά το κομμωτήριο ή να ξοδεύουν χρήματα για τα ρούχα τους μας, λένε πηγές.


Ο πρώτος τους γιός γεννήθηκε τον Μάιο του 2010 ενώ σύντομα ο Αλέξης Τσίπρας θα γίνει για ξανά μπαμπάς μια και ο δεύτερος γιός του θα γεννηθεί σύντομα. Το ζευγάρι δεν είναι παντρεμένο αλλά έχει υπογράψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης.
Κάτι μας λέει ότι από εδώ και στο εξής θα ακούσουμε περισσότερα για την όμορφη Μπέττυ Μπαζιάνα, τη σύντροφο του νεότερου αυτή τη στιγμή αρχηγού πολιτικού κόμματος.