H Lindsay έπιασε πάτο

Γωγώ Φούντα
H Lindsay έπιασε πάτο

Aυτή είναι η χειρότερη εμφάνιση της Lindsay Lohan που έχουμε δει ποτέ!

Και εκεί που λέγαμε ότι η κατρακύλα αυτού του κοριτσιού είναι αδύνατο να γίνει μεγαλύτερη, για ακόμη μία φορά κατάφερε να μας διαψεύσει! Ο λόγος φυσικά για τη Lindsay Lohan και την ανεκδιήγητη πρόσφατη εμφάνισή της.

Το κακό κορίτσι του Hollywood παρά το γεγονός ότι δουλεύει ασταμάτητα και παραδόξως δεν ξεμένει ποτέ από ρόλους, αντί να συνέλθει και να βρει τον εαυτό της φροντίζει μονίμως να απογοητεύει τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται κατά καιρούς.

Στην τελευταία της εμφάνιση λοιπόν, στην οποία μάλλον πήγε με το ζόρι για να προωθήσει τη νέα της ταινία στην οποία υποδύεται την Elizabeth Taylor(!), επιβεβαίωσε και πάλι ότι έχει πάρει το στραβό το δρόμο!

Δείχνοντας τουλάχιστον 10 χρόνια μεγαλύτερη, με μακιγιάζ που αλλοίωνε το πρόσωπό της και extension εντελώς άσχετα με τα φυσικά της μαλλιά, δε θύμιζε δυστυχώς σε τίποτα το φρέσκο και ταλαντούχο κοριτσάκι που είχαμε γνωρίσει κάποτε.

Κρίμα, και πιστεύαμε ότι μετά τις τελευταίες της περιπέτειες με τη δικαιοσύνη θα φρόντιζε να βάλει λίγο μυαλό και να βελτιώσει την εμφάνισή της που τόσο πολύτιμη είναι για τη δουλειά της...