Βουλή 48 ωρών...

Βουλή 48 ωρών...

Έγιναν, λέει, βουλευτές για μισή μέρα, ένα πρωί και κάτι ψιλά απ το μεσημέρι; Τέλος πάντων ορκιστήκαν όσοι ήταν να ορκιστούν και εμένα μου μένει η κολοσσιαία απορία αν εκλέχτηκε η κ. Πόπη Διαμαντάκου ή όχι και πως να νιώθει ο κ. Κύρτσος με την επιλογή του ΛΑΟΣ.
Τέλος πάντων είδε η Βουλή των Ελλήνων συνταγμένη τη ΧΑ να παίρνει θέσεις στα έδρανα της, με στρατιωτικό παράστημα και βηματισμό σχεδόν. Και εδω έχουμε τώρα μια εξέλιξη του παιδικού παιχνιδιού «μουσικές καρέκλες» για να καταλάβουμε ποιοί στέκονται όρθιοι, ποιοι κάθονται στα έδρανα και γιατί και με ποια σειρά!

Λοιπόν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από την Λιάνα Κανέλλη από το ΚΚΕ και τους Μανώλη Γλέζο, Αλέξη Μητρόπουλο, Παναγιώτη Κουρουμπλή, Σοφία Σακοράφα και Βαγγέλη Αποστόλου από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν σήκωσαν το χέρι να ορκιστούν γενικά. Οι βουλευτές του 24ωρου της ΧΑ, δεν σηκώθηκαν όταν διαβαζόταν το Κοράνι για να ορκιστούν οι μουσουλμάνοι βουλευτές! Ο Μίμης Ανδρουλάκης δεν χρειάστηκε να σηκωθεί διότι δεν κάθισε μιας και δε μπήκε ποτέ στην αίθουσα του Κοινοβουλίου αφού ήταν μέσα η Χρυσή Αυγή!

Με την ΧΑ, οι άλλοι βουλευτές δεν την έπαιζαν και δεν της έδιναν τον χεράκι να την καλωσορίσουν, αλλά αυτή σκασίλα της, χαίρονταν το ενδιαφέρον του Τύπου! Το τι φωτογραφίες, λέει έβγαζαν τους βουλευτές της ΧΑ και πως τους ακολουθούσαν σε κάθε τους βήμα, ούτε ο Μπεκαμ να είχε κάνει λάθος και να είχε μπει στην αίθουσα της Ολομέλειας. Σταρ του Χόλιγουντ σου λέει! Είναι και που κάθε βράδυ η ελληνική τηλεόραση τους κυνηγάει για συνεντεύξεις, κάνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης! Πολύ θέλει ο άνθρωπος να αισθανθεί; Όοοχι.

Κύριοι Άξιοι και σε κάνα μήνα, αφού κατακάτσει ο κουρνιαχτός, θα μετρηθεί (ξανά) τ'ασκέρι...