Δήμητρα Ματσούκα & Φώτης Βαλλάτος: Γάμος μέσα στον Ιούνιο

Γωγώ Φούντα
Δήμητρα Ματσούκα & Φώτης Βαλλάτος: Γάμος μέσα στον Ιούνιο

Το ζευγάρι το αποφάσισε.

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με δεκάδες δημοσιεύματα κάθε μήνα γύρω από την σχέση τους, όλα εκ των οποίων είχαν ως κεντρικό θέμα το τρίπτυχο «χωρίζουν; δεν χωρίζουν; χώρισαν;». Οι ίδιοι, ωστόσο, απλώς διασκέδαζαν με τις φήμες και ζούσαν τον έρωτά τους στο έπακρο. Έναν έρωτα που πλέον είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με απολύτως έγκυρες πηγές από το προσωπικό περιβάλλον του ζευγαριού, η Δήμητρα Ματσούκα και ο δημοσιογράφος Φώτης Βαλλάτος πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα πολύ γρήγορα. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο γάμος θα γίνει στα τέλη του μήνα, με πιθανότερη ημερομηνία αυτήν της 22ας Ιουνίου, αλλά αυτές οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται. Ο γάμος θα γίνει στο Παγκράτι, ενώ το ζευγάρι θέλει να κρατήσει την τελετή όσο πιο προσωπική γίνεται, γι' αυτό και οι καλεσμένοι θα είναι ελάχιστοι.


Εμείς τους ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα και ελπίζουμε να μην συμβεί κανένα απρόοπτο -μια και στα rock ζευγάριά, όπως είναι και οι ίδιοι, οι εκπλήξεις και οι αναβολές δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο- και να συνεχίσουν να είναι το πιο αγαπημένο ζευγάρι της Αθήνας.