Σε ποια έδωσε μονόπετρο από πίστας ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου;

Σε ποια έδωσε μονόπετρο από πίστας ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου;

Πρόταση γάμου έκανε το βράδυ του Σαββάτου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και, μάλιστα, από την σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανίζεται!

Πρόταση γάμου έκανε το βράδυ του Σαββάτου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και, μάλιστα, από την σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανίζεται! Όχι, δεν θα δούμε στα σκαλιά της εκκλησίας τον τραγουδιστή - απλά «συνωμότησε» με τον γαμπρό για να κάνει έκπληξη στην καλή του!

«Βάσω, αυτό εδώ είναι από τον Γιώργο», είπε ο τραγουδιστής και έδωσε στην μέλλουσα νύφη το μονόπετρο, ενώ το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής ανέλαβε και χρέη... παπά, αρραβωνιάζοντας το ζευγάρι, που δεν σταμάτησε να χαμογελά και να ανταλλάσει φιλιά.

Λίγες μέρες πριν, ο Γιώργος κανόνισε τα πάντα με την κάθε λεπτομέρεια, προκειμένου να κάνει την πρόταση γάμου στην Βάσω λίγο πριν την γιορτή των ερωτευμένων.

Όσο για τον τραγουδιστή; Φυσικά και δεν παρέλειψε να αφιερώσει στο ζευγάρι πολλά τραγούδια, μεταξύ των οποίων το «Κι αν τα μάτια σου δεν κλαίνε» του Μάνου Λοΐζου!

Πηγή: gossip-tv.gr