Αχού και δε με νοιάζει...

Αχού και δε με νοιάζει...

Έτσι έλεγε ο υπέροχος Νίκος Σταυρίδης, ασπρόμαυρος σε Κίτρινα όμως Γάντια, που ενώ είχε το νταλκαδάκι του για το αν τον απατά η γυναίκα του, άκουγε αδιάφορες ειδήσεις.
Αχού και δε με νοιάζει που η σόου μπιζ στη χώρα συνεχίζει να λέει στις συνεντεύξεις της πόσο συμμερίζεται τα προβλήματα και πως έχει επηρεαστεί απ την κρίση, ενώ ποζάρει σε σκάφη υπερπολυτελείας σε θάλασσες ακύμαντες του καλοκαιρινού Αιγαίου!
Ρέμος και Μπόσνιακ σε θαλαμηγό έξω απ τη Σκιάθο. Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης κάπου επίσης με το σκάφος του δεύτερου. Σκορδά και Λιάγκας δε λύσανε ακόμα τους κάβους στο δικό τους σκάφος, αφού δουλεύουν πυρετωδώς στο Μέγκα. Αρκούνται όμως σε βουτιές τα σαββατοκύριακα σε πολυτελή ξενοδοχεία γύρω απ την Αθήνα.

Τέτοιες εποχές στα παλιά, πιο ανέμελα και ανυποψίαστα χρόνια, θα πασχίζαμε με το ποιος θα συνεργαστεί τραγουδιστής με ποιόν το χειμώνα. Θα γράφονταν χιλιάδες λέξεις σε εφημερίδες και περιοδικά για το ποιοί σταρ της τηλεόρασης σωζότανε για μεταγραφές και που και με ποιους συνεργάτες και ποιοι ηθοποιοί θα παίξουν σε ποια σίριαλ.

Τώρα; Οι μπουζουκοτραγουδιστές απευθύνονται σε λίγους για κάνα διήμερο την εβδομάδα. Η τηλεόραση αναρωτιέται αν θα υπάρχει από Σεπτέμβρη, με ποια κανάλια και αν θα παίζει μονό τούρκικα και ειδήσεις –και αυτές περιορισμένες επειδή κοστίζουν- και τα σίριαλ αποτελούν μακρινή ανάμνηση σε επανάληψη.

Για αυτό οι μεγάλοι σταρ ας συνεχίσουν αν αρμενίζουν στο Αιγαίο! Μεγάλες θαλαμηγοί, μεγάλες φουρτούνες και ας το καταλάβουν από Σεπτέμβρη που θα ανοίξουν και τα σχολεία...