Jennifer Aniston: Χρωστάει τη σχέση της στο sex!

Γωγώ Φούντα
Jennifer Aniston: Χρωστάει τη σχέση της στο sex!

Πήγαν διακοπές και του έδωσαν και... κατάλαβε!

Αν σας έλειψε το διάσημο ζεύγος Jennifer Aniston και Justin Theroux, σας έχουμε τα νέα της εβδομάδας...

Είναι ήδη γνωστό ότι οι δυο τους βρέθηκαν στο Capri για να ανανεωθούν και να ξεκουραστούν. Οι φωτογραφίες τους να κάνουν ηλιοθεραπεία στο κατάστρωμα ενός υπερπολυτελούς γιοτ έκαναν το γύρο του κόσμου ενώ όλοι ανεξαιρέτως θαυμάσαμε τα καλλίγραμμα κορμιά τους. Αυτό βέβαια που γέμισε απορίες το κοινό, είναι γιατί κανένας από τους δύο star δεν έκανε ούτε μία βουτιά στη θάλασσα και περιορίστηκαν να απολαμβάνουν τον ήλιο... Λέτε να μην ξέρουν κολύμπι;

Στο μεταξύ, πριν από το ταξίδι στο Capri το ζεύγος είχε ταξιδέψει στο Παρίσι αλλά και στην Ρώμη, όλα στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους να ξαναζωντανέψουν τη σπίθα που υπήρχε τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους. Φαίνεται πάντως ότι η εν λόγω προσπάθεια μάλλον απέδωσε καρπούς, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες, κατά την παραμονή τους στο Παρίσι οι δυο τους δε βγήκαν από την πολυτελή σουίτα τους για δύο μέρες ενώ στο Capri έκαναν μία ρομαντική ξενάγηση στο διάσημο Blue Grotto ενώ ζήτησαν από τον οδηγό να τους αφήσει για λίγο μόνους. Μάλιστα λίγη ώρα αργότερα περίεργοι ήχοι ακούστηκαν από το μέρος που ήταν οι δύο ηθοποιοί με τους υπόλοιπους να κάνουν... τους αδιάφορους!

«Η Jennifer υποστηρίζει ότι το sex είναι αυτό που έσωσε τη σχέση της με τον Justin» εξομολογείται φίλη της star και εμείς δεν έχουμε καμία αμφιβολία γι' αυτό αν κρίνουμε από τα γεγονότα!

Διαβάστε επίσης: Jennifer Aniston & Justin Theroux: Διακοπές στο Κάπρι

Jennifer Aniston: Πόσα ξοδεύει για τη φροντίδα των ματιών της;