Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε απογευματινή lifestyle εκπομπή στον Ant-1.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε απογευματινή lifestyle εκπομπή στον Ant-1.

Τα νέα σχέδια του καναλιού.

Καταρχάς όταν μιλάμε πλέον για τηλεοπτικές εκπομπές, δεν μπορούμε να θεωρούμαι τίποτε δεδομένα. Οι συμφωνίες αλλάζουν από μίτινγκ σε μίτινγκ. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αν και είχε δώσει τα χέρια για το καλοκαιρινό πρωινό του Ant-1, τελικά η συμφωνία ακυρώθηκε, πριν καλά καλά ανακοινωθεί.

Όμως το κανάλι έχει νέα σχέδια για τη Σταματίνα και για την απογευματινή ζώνη. Στα σχέδια του είναι μια καθημερινή ωριαία εκπομπή τύπου Lifestyle-μαγκαζίνο που θα προβάλλεται ή πριν το δελτίο ή αμέσως μετά. Σκοπός του είναι να αξιοποιήσουν την επιτυχία και την πείρα των στελεχών του νεοαποκτηθέντος περιοδικού ΟΚ! Τίποτε όμως δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει και οριστικοποιηθεί, ούτε καν η μέρα έναρξης και η ιστορία μας έχει αποδείξει ότι μέχρι να βγει στον αέρα καμία εκπομπή δεν είναι δεδομένη.

Οι άνθρωποι του καναλιού είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και αποφεύγουν να πάρουν θέση. Το μόνο που είναι σίγουρο, είναι ότι τίποτε δεν είναι σίγουρο. Το πράσινο φώς μπορεί να μην ανάψει ποτέ για τη νέα εκπομπή, όμως μια άλλη ετοιμάζεται για πρεμιέρα. Στις 23 Ιουλίου ξεκινά η νέα πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού με τους συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη, Ντόρα Κουτροικόη, Νίκο Ρογκάκο και Χριστίνα Τσιότρη.