Jennifer Aniston-Courteney Cox: Φίλες ξανά!

Γωγώ Φούντα
Jennifer Aniston-Courteney Cox: Φίλες ξανά!

Oι δύο διάσημες κυρίες είναι και πάλι BFF...

Όλοι λίγο πολύ γνώριζαν για τη δυνατή φιλία, η οποία μάλιστα έγινε και κουμπαριά, που συνδέει εδώ και χρόνια την Jennifer Aniston και την Courteney Cox. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό υπήρχε έντονη φημολογία ότι οι δύο κολλητές δεν ανταλλάσσουν ούτε καλημέρα, φήμες που ενισχύονταν από το γεγονός ότι ο φωτογραφικό φακός είχε χρόνια να τις απαθανατίσει να κάνουν παρέα. Κάποιοι είπαν ότι οι δυο τους απομακρύνονται κάθε φορά που η Jen βρίσκει νέο δεσμό και άλλοι ότι η Courteney δε συμπαθεί καθόλου το έτερο μέλος της παρέας Chelsea Handler, την οποία και βλέπει ανταγωνιστικά στη διεκδίκηση της φιλίας της Aniston.

Ένα πρόσφατο γεγονός όμως έρχεται να διαψεύσει όλα τα παραπάνω και να αναγκάσει τους καλοθελητές να καταπιούν τη γλώσσα τους. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η φιλία των δύο διάσημων γυναικών αναθερμάνθηκε και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τις τσάκωσε σε γεύμα μαζί με το αγόρι της Jen, Justin Theroux και έναν άγνωστο μυστηριώδη άντρα, ο οποίος φημολογείται ότι ήταν... προξενιό της χωρισμένης Cox.

Άτομα που βρέθηκαν στο μαγαζί αποκαλύπτουν: «Οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν μία τρυφερή αγκαλιά και φαίνονταν πολύ χαρούμενες. Μάλιστα η Courteney έδειχνε να τα πηγαίνει πολύ καλά με τον Justin. Η Jen από την άλλη, η οποία ήταν πολύ απλά ντυμένη, φαινόταν ανακουφισμένη και πραγματικά ευτυχισμένη που είχε δίπλα της τη φίλη της. Ας μην ξεχνάμε, ότι η Aniston έχει βαφτίσει την κόρη της Cox, Coco».

Επανασύνδεση μας μυρίζεται... Τώρα μάλιστα που η Jennifer βρήκε και γαμπρό στην κολλητή της, σιγά μην την αφήσει η Courteney να απομακρυνθεί! Η Chelsea έφαγε τη σκόνη της...

Διαβάστε επίσης: Η Jennifer Aniston είπε ΟΧΙ στην πρόταση γάμου;

Jennifer Aniston & Justin Theroux: Διακοπές στο Κάπρι