To υπέροχο (πρώην) σπίτι του «Ross Geller»

To υπέροχο (πρώην) σπίτι του «Ross Geller»

Ο David Schwimmer πούλησε το σπίτι του στο Los Angeles και μπορέσαμε να δούμε που έμενε μέχρι σήμερα το αγαπημένο μας «Φιλαράκι».

Έχουν αρχίσει και «στενεύουν» οικονομικά τα πράγματα και στο Hollywood; Έχουν πέσει οι τιμές των ακινήτων; Οι stars δεν μπορούν να μένουν στο ίδιο σπίτι πάνω από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα; Ό,τι και να ισχύει, το γεγονός είναι πως τους τελευταίους μήνες οι celebrities πουλάνε τα σπίτια τους το ένα μετά το άλλο, και μάλιστα σε τιμές-κελεπούρια (για τα δεδομένα των σπιτιών, πάντα).

Σειρά στη λίστα των διάσημων «μεσιτών» ήρθε τώρα να πάρει ο David Schwimmer, γνωστότερος στην Ελλάδα και ως «ο Ross από τα Φιλαράκια», ο οποίος είχε βγάλει από το τέλος της περασμένης χρονιάς το σπίτι του στο σφυρί, προς $10.7εκ. Η πολυτελής έπαυλη στο Los Angeles πουλήθηκε τελικά χτες έπειτα από αρκετά παζάρια, στην τιμή των $8.865εκ.

Πηγές λένε πως ο 45χρονος ηθοποιός ήθελε να βρει ένα πιο μεγάλο σπίτι για να στεγάσει την νεοσύστατη οικογένειά του, καθώς πέρυσι τον Μάιο απέκτησε το πρώτο του παιδί, την μικρή Cleo, μαζί με την Βρετανίδα σύζυγό του Zoe Buckman. Είναι λίγο δύσκολο να καταλάβει κανείς, βέβαια, πως ένα σπίτι με 9 υπνοδωμάτια, 7 μπάνια, 5 τζάκια, πισίνα και μια τεράστια καταπράσινη έκταση να το περιτριγυρίζει, είναι «μικρό» για μια τριμελή οικογένεια, για να το λέει όμως ο «Ross», όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από την 85χρονη, εκπληκτική έπαυλη του Schwimmer στη photo gallery.


Διαβάστε επίσης:

Μα που χάθηκε ο Ross από τα Φιλαράκια;

Το «Φιλαράκι» έγινε δολοφόνος

Ο David Schwimmer παρουσιάζει την κόρη του