Πώς να αποκτήσετε τα υπέροχα πόδια της Jennifer Aniston

Γωγώ Φούντα

Aκολουθήστε το παρακάτω πρόγραμμα και δε θα χάσετε!

Η Jennifer Aniston μπορούμε μετά βεβαιότητας να πούμε ότι τα έχει όλα. Φήμη, χρήματα, άντρα και φυσικά ομορφιά! Δεν είναι τυχαίο που είναι από τις ελάχιστες star του Hollywood έχουν περάσει τα 40 και παρόλα αυτά τολμούν να φορέσουν κοντές φούστες και φορέματα και μάλιστα το αποτέλεσμα να δείχνει συγκλονιστικό.

Η ίδια, παρά το γεγονός ότι στα πρώτα βήματα της καριέρας της είχε ένα κορμί, μάλλον αδιάφορο, από το 2005 και μετά άρχισε να γυμνάζεται εντατικά με αποτέλεσμα να αποκτήσει ένα από τα ωραιότερα σώματα του Hollywood. Mεγάλο της ατού φυσικά είναι τα καλλίγραμμα πόδια της. Εμείς μάθαμε το πρόγραμμα που εφαρμόζει και σας το αποκαλύπτουμε για να αποκτήσετε κι εσείς τα killer legs της Jen.

1. Kρατάμε τη στάση της καρέκλας με τα χέρια σηκωμένα σε μία ευθεία πάνω από το κεφάλι. Στη συνέχεια κάνουμε 8 καθίσματα.

2. Στάση της ημισελήνου με το ένα πόδι λυγισμένο μπροστά, το άλλο ίσιο πίσω και τα χέρια ψηλά. Επαναλαμβάνουμε 8 φορές σε κάθε πόδι.

3. Στάση του ναού με τα πόδια ανοιχτά και λυγισμένα σε βαθύ κάθισμα και τους μηρούς παράλληλους με το έδαφος. Κάνουμε 8 βαθιά καθίσματα.

4. Στη στάση του σκύλου ξαπλώνουμε με τα γόνατα και τις παλάμες στο πάτωμα και σιγά σιγά σηκώνουμε τη λεκάνη προς την οροφή. Επαναλαμβάνουμε με 8 τεντώματα.

5. Στη στάση της γάτας γονατίζουμε με τις παλάμες στο πάτωμα. Εισπνέουμε με την πλάτη ίσια και εκπνέουμε με την πλάτη κυρτή και με ανύψωση του ενός ποδιού στο πλάι. Επαναλαμβάνουμε 8 φορές.

Διαβάστε επίσης:

Η Aniston απαιτεί προγαμιαίο συμφωνητικό από τον Theroux

Jennifer Aniston- Justin Theroux: ζευγάρι στη ζωή ζευγάρι και στο στυλ

Φυσικό εφηβικό στήθος ετών 43! Σε ποιά διάσημη ανήκει;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης