«Δεν παντρεύομαστε ακόμη!»: Δηλώνει η Angelina από τη Χαλκιδική

«Δεν παντρεύομαστε ακόμη!»: Δηλώνει η Angelina από τη Χαλκιδική

Ενώ απολαμβάνουν την Ελλάδα

Κάθε εβδομάδα τώρα τελευταία ψάχνουμε να βρούμε τι θα γίνει τελικά με το θέμα του γάμου της Angelina Jolie και του Brad Pitt. Παντρεύονται, δεν παντρεύονται, κλέφτηκαν; Περιοδικά και εφημερίδες έγραφαν το ένα άρθρο πίσω από το άλλο αναπαριστώντας τον μελλοντικό τους γάμο στην έπαυλή τους στη Γαλλία, υποθέσεις περί νυφικού, στολισμού κλπ...

Τα ξένα πρακτορεία τους έψαχναν στην Αγγλία και στη Γαλλία ενώ αυτοί βρίσκονται στην Ελλάδα. Λίγες μέρες πριν ο ιδιοκτήτης εστιατορίου ρώτησε την Angelina αν σκοπέυουν τελικά να παντρευτούν άμεσα, όπως π.χ. αυτό το Σαββατοκύριακο. Η απάντησή της;

Αφού έβαλε τα γέλια είπε: «Αγαπάμε την Ελλάδα υπερβολικά για να φύγουμε. Έχουμε ακόμη να επισκεφθούμε κι άλλα νησιά, πριν επιστρέψουμε στη Γαλλία!»

Η Angelina, ο Brad και τα παιδιά τους ταξιδεύουν με ιδιωτικό υπερπολυτελές γιοτ και έκαναν το πέρασμά τους τόσο από τη Μύκονο όσο και από την Σαντορίνη. Οι πελάτες του εν λόγω εστιατορίου τρελάθηκαν που τους είδαν, τους απαγόρευσαν όμως να τραβήξουν φωτογραφίες.

Εκτός από το ζεύγος Brangelina οι Robert De Niro και John Travolta, τίμησαν τα ελληνικά νησιά, o Ethan Hawke βρίσκεται για γυρίσματα στη Μάνη, ενώ ο Tom Hanks κλασικά δεν αποχωρίζεται την Αντίπαρο.

Διαβάστε ακόμη:

Angelina Jolie- Brad Pitt: Γάμος το Σαββατοκύριακο (;)

Brad Pitt-Angelina Jolie: Βουτιές στη Συκιά Χαλκιδικής!

Robert De Niro-Brad Pitt-Angelina Jolie: Διακοπές στη Χαλκιδική!