Heidi Klum: Βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του σωματοφύλακά της;

Γωγώ Φούντα
Heidi Klum: Βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του σωματοφύλακά της;

H Γερμανίδα supermodel κάνει αντίποινα στον Seal!

Mόλις χθες σας πληροφορήσαμε για τα νεύρα της Heidi Klum με τον πρώην σύζυγό της Seal και τη διεκδίκηση της αποκλειστικής κηδεμονίας των τεσσάρων τους παιδιών. Συγκεκριμένα, η Γερμανίδα supermodel έγινε έξαλλη όταν είδε φωτογραφίες του πρώην της μαζί με τα παιδιά τους σε διαφήμιση γνωστού προιόντος. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τον κατηγόρησε για τη συχνή εναλλαγή συντρόφων κάτι το οποίο δημιουργεί, όπως υποστήριξε, συναισθηματική σύγχυση, στoυς Leni, Henry, Johan, και Lou.

Ωστόσο, η Daily Mail, λίγες ώρες πριν, δημοσίευσε εικόνες οι οποίες μάλλον καίνε τη Γερμανίδα καλλονή. Παρά το γεγονός ότι για περίπου 7 μήνες είχε αφιερωθεί στα παιδιά και την καριέρα της, χωρίς όπως υποστήριζε να κυνηγά και να επιδιώκει μία νέα σχέση, oι εικόνες την διαψεύδουν καθώς την απεικονίζουν σε παραλία της Σαρδηνίας, με αντρική συντροφιά και φυσικά τα τέσσερα παιδιά της. Ο μυστηριώδης άντρας σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο σωματοφύλακάς της και παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο επάγγελμα προυποθέτει μία ιδιαίτερη σωματική επαφή με τον πελάτη, κάποια αγγίγματα και κάποιες αγκαλιές μεταξύ της Klum και του φουσκωτού κυρίου, μόνο φιλικά δε θα μπορούσαμε να τα πούμε.

Μάλιστα, εκτός από την παραλία, οι δυο τους εθεάθησαν και στην πισίνα του ξενοδοχείου, να είναι ιδιαιτέρως τρυφεροί μεταξύ τους ενώ η Heidi απολάμβανε τον ήλιο... topless! Στη συνέχεια άλειψε με αντηλιακό τα τατουάζ του αγαπημένου της κάτι που σίγουρα δεν άφησε καμία αμφιβολία για την ιδιαίτερη μεταξύ τους σχέση.

Φυσικά, ούτε και ο πρώην της Klum, Seal έκατσε με σταυρωμένα χέρια, καθώς έχει ήδη αντικαταστήσει την πρώην σύζυγό του με καστανή ύπαρξη αγνώστων λοιπών στοιχείων, με την οποία βρέθηκε μόλις λίγο καιρό πριν, επίσης στη Σαρδηνία.

Εκτός από τη δικαστική μάχη που αναμένεται να δώσουν, οι δύο διάσημοι πρώην επιδίδονται και σε μάχη εντυπώσεων! Προς το παρόν έχουμε ισοπαλία! Αναρωτιόμαστε ωστόσο, αν η Heidi ερωτηθεί για τις συγκεκριμένες εικόνες, θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει ότι είναι αφοσιωμένη μόνο στα παιδιά της;

Διαβάστε επίσης:

Ηeidi Klum: Ζητά αποκλειστική κηδεμονία των παιδιών επειδή ο Seal είναι... ερωτιάρης!

Ηeidi Klum: Ποζάρει με μαγιό και κόβει την ανάσα (πάλι)

Heidi Klum: Δηλώνει fan της Katie Holmes