Όταν η Gwyneth συνάντησε το μισό Hollywood στα Starbucks της γειτονιάς (φωτό)

Γωγώ Φούντα
Όταν η Gwyneth συνάντησε το μισό Hollywood στα Starbucks της γειτονιάς (φωτό)

Tελικά ο κόσμος του Hollywood είναι πολύ μικρός!

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε συγκεντρωμένους celebrity σε βραβεία και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις να ανταλλάσουν φιλιά και αγκαλιές. Ωστόσο, φαίνεται πως τελικά ο κόσμος είναι πολύ μικρός με τα Starbucks, να αποτελούν τη νούμερο ένα επιλογή όλων των stars του Hollywood.

H διάσημη ηθοποιός Gwyneth Paltrow λοιπόν, αποφάσισε να κάνει τη βόλτα της με τα παιδιά, το σκύλο και το σωματοφύλακά της. Ντυμένη απλά, με ένα φαρδύ τζιν και γαλότσες, αποφάσισε να σταματήσει σε ένα κατάστημα Starbucks και να πάρει το αγαπημένο της ρόφημα. Καθώς έμπαινε λοιπόν, έπεσε πάνω στον διάσημο αμερικανό κωμικό Ricky Gervais και τη συνοδό του Jane Fallon. Οι δύο stars αντάλλαξαν φιλιά και αγκαλιές ενώ συζήτησαν αρκετή ώρα πριν ο Gervais αποχωρήσει και η Paltrow μπει στο cafe.

Μπαίνοντας όμως στο μαγαζί, είχε έρθει η ώρα για τη δεύτερη Χολιγουντιανή συνάντηση καθώς μέσα απολάμβανε τον καφέ της η επίσης διάσημη ηθοποιος Kate Hudson με τον αγαπημένο της Matt Bellamy. Οι δύο star αντάλλαξαν τρυφερούς εναγκαλισμούς ενώ συζήτησαν για αρκετή ώρα.

Φαίνεται πως όλες αυτές οι τυχαίες συναντήσεις είχαν λείψει στη Gwyneth, καθώς εκτός του ότι έδειξε να απολαμβάνει ιδιαιτέρως την κουβέντα με τους διάσημους συναδέλφους της, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η ίδια και ο σύζυγός της Chris Martin, αποφάσισαν να αφήσουν το Λονδίνο στο οποίο ζούσαν μέχρι τώρα και να μετακομίσουν για ένα χρονικό διάστημα στο Los Angeles. Η αιτία είναι κυρίως η νοσταλγία που νιώθει η Paltrow για το μέρος στο οποίο μεγάλωσε, αλλά και η επιθυμία της να είναι κοντά στην μητέρα της.

Άτομο από το περιβάλλον του διάσημου ζεύγους, αποκάλυψε: « Ο Chris και η Gwyneth αποφάσισαν να μετακομίσουν στο Los Angeles για ένα διάστημα. Η Gwyneth νιώθει εξαντλημένη καθώς προσπαθεί να μοιράσει το χρόνο της μεταξύ Μ. Βρετανίας και ΗΠΑ. Εξάλλου, θέλει να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στην μητέρα της καθώς εκείνη μεγαλώνει και χρειάζεται τη βοήθειά της. Ο Chris έδειξε μεγάλη κατανόηση, και παρά το γεγονός ότι έχει μεγαλώσει στη Βρετανία, αγαπάει ιδιαιτέρως το Los Angeles κάτι που τον έκανε να συμφωνήσει αμέσως με τη σύζυγό του».

Διαβάστε επίσης:

Τέλεια οπίσθια με τις αγαπημένες ασκήσεις της Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow-Chris Martin: Μέσα στο νέο τους σπίτι

Kate Moss- Gwyneth Paltrow: το τέλος μιας διάσημης φιλίας