Σε ποια ανήκουν αυτά τα υπέροχα πόδια;

Σε ποια ανήκουν αυτά τα υπέροχα πόδια;

Κέρδισε τις εντυπώσεις

Σχεδόν σε όλα τα γκάλοπ στην κατηγορία "τι προσέχετε πρώτα στο σώμα μια γυναίκας" νικητής σχεδόν πάντα βγαίνουν τα πόδια και ειδικότερα οι γάμπες.Η Lea Michele μάλλον είχε διαβάσει το μάθημα της γιατί εμφανίστηκε με ένα φόρεμα, τόσο κοντό που δεν άφησε κανένα περιθώριο στη φαντασία.

Η 26χρονη πρωταγωνίστρια του διάσημου σίριαλ-μιούζικαλ, "Glee" εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel,αποφασισμένη να κλέψει τις εντυπώσεις. Και το κατάφερε, μια και τέτοια πόδια δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Η ίδια αποκάλυψε ότι το μυστικό για τα καλογυμνασμένα της πόδια, είναι ο χορός.

Η Lea (η οποία έχει συγκλονιστική φωνή που θυμίζει Barbra Streisand στα νιάτα της) πριν κερδίσει το ρόλο στο σίριαλ πρωταγωνιστούσε στο Broadway. Η προπόνηση και οι συχνές πρόβες για τους ηθοποιούς του μουσικού θεάτρου είναι μέρος της καθημερινότητάς τους, συνήθεια που η Lea δεν εγκατέλειψε ακόμη και σήμερα. Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα έχει δίκαιο η Madonna που ισχυρίζεται ότι ο χορός είναι πιο αποτελεσματική γυμναστική.
Για όσες ενδιαφέροντα να μάθουν τι φόρεσε η Lea, το φόρεμα είναι Zimmermann και τα παπούτσια Giuseppe Zanotti.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε το δοκιμαστικό της Kate Winslet για τον Τιτανικό,15 χρόνια μετά

Victoria Beckham: Ξέχασε (κυριολεκτικά) το γιο της

Η Madonna αποκαλύπτει τα μυστικά της γυμναστικής της