Είδηση που τρομάζει: δείτε το παραμορφωμένο πρόσωπο ενός μοντέλου από τη χρήση ναρκωτικών

Είδηση που τρομάζει: δείτε το παραμορφωμένο πρόσωπο ενός μοντέλου από τη χρήση ναρκωτικών

Η  Jeal Straus βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.

Η Jael Straus, στα 22 της ήταν ένα πολλά υποσχόμενο μοντέλο και φιναλίστ στο America"s Next top Model που παρουσιάζει η Tyra Banks. Το κορίτσι που αυτοαποκαλούνταν "ζουμπουρλού" αφού αντιμετώπισε το θάνατο του κολλητού της από υπερβολική δόση, 6 χρόνια μετά φαίνεται πως παλαύει ακόμα με τα φαντάσματα του παρελθόντος, καθώς έχει μεταμορφωθεί η ίδια σε αυτό που φοβόταν.

Το 28χρονο σήμερα πρώην μοντέλο δε θυμίζει σε τίποτα τη διαγωνιζόμενη του ριάλιτι, καθώς μετά την πολυετή χρήση σκληρών ναρκατικών η εικόνα της τρομάζει. Μελανιές, πληγές σε όλο το σώμα, σκαμμένο πρόσωπο και σαπισμένα δόντια που πέφτουν, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του νεαρού κοριτσιού που γνώρισε το μόντελινγκ από την καλή και την ανάποδη.

Οι γονείς της έχον φτάσει σε τέτοιο απελπιστικό σημείο που αναγκάστηκαν να την πάρουν με το ζόρι και να εμφανιστούν όλοι μαζί στην τηλεοπτική εκπομπή «Dr Phill», θεωρώντας πως είναι ο μόνος τρόπος να τη βοηθήσει κάποιος. Δυστυχώς, τα αποσπάσματα από το σημερινό επισόδιο δείχνουν πως η κοπέλα αρνείται επίμονα τη βοήθεια, κάνοντας την περίπτωσή της ακόμα πιο δύσκολη.

Εμείς ευχόμαστε να βρει τη δύναμη και το κουράγιο να ξεπεράσει το πρόβλημά της.

Διαβάστε επίσης:

Queen.gr αποκλειστικό: Ταξιδέψαμε μέχρι το Saint- Tropez και φωτογραφίσαμε τις χειμερινές βιτρίνες όλων των μεγάλων οίκων μόδας

Το Queen.gr βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου videoclip της Ilia Darlin και μας τα λέει όλα

Victoria Beckham: Ξέχασε (κυριολεκτικά) το γιο της