Μια πρώην του Russell Brand αποκαλύπτει γιατί οι γυναίκες δεν μπορούν να του αντισταθούν

Μια πρώην του Russell Brand αποκαλύπτει γιατί οι γυναίκες δεν μπορούν να του αντισταθούν

Μία πρώην από τις (πάρα) πολλές, για την ακρίβεια.

Έχετε μείνει κι εσείς λίγο άναυδοι με το γεγονός πως μετά το διαζύγιό του με την Katy Perry, ο Russell Brand δεν έχει αφήσει θηλυκιά γάτα που να μην έχει περάσει έστω και μια νύχτα στο σπίτι του; Ναι, κι εμείς. Και μη μας παρεξηγείτε, μια χαρά παιδί είναι ο Brand, εξαιρετικός κωμικός και με ένα attitude που σίγουρα αρκετές γυναίκες βρίσκουν ελκυστικό. Κάτι όμως, πως να το πούμε, απλώς δεν μας κάθεται καλά.

Για να λύσει αυτή την απορία που βασανίζει πολύ κόσμο, λοιπόν, μια από τις αρκετές πρώην που είχε ο 37χρονος ηθοποιός τους τελευταίους μήνες, αποφάσισε να μιλήσει στην βρετανική εφημερίδα Sun και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο λόγος για την Becki Seddiki, η οποία μιας και δεν κατάφερε να κερδίσει τα 15 λεπτά δημοσιότητάς της μέσα από τη σχέση της με τον ηθοποιό (καθώς ζήτημα αν κράτησε μια μέρα), είπε να μιλήσει ανοιχτά για τα ακαταμάχητα προσόντα του διάσημου πρώην της, μπροστά στα οποία όλες οι γυναίκες πέφτουν χωρίς την παραμικρή αντίσταση.

«Αποπνέει σεξουαλική ενέργεια και είναι ένας πολύ αρρενωπός άντρας» είπε η Seddiki στη συνέντευξή της. «Όλα αυτά συνδυασμένα με την αυτοπεποίθησή του, την προσωπική του επιτυχία και την αίσθηση του χιούμορ του, κάνουν τις γυναίκες να μην έχουν καμία ελπίδα. Είναι σαν να βρίσκεσαι υπό επίθεση. Είναι ένας άντρας που χρειάζεται πολύ σεξ και αυτό που πρέπει να έχουν όλες οι γυναίκες του, είναι να είναι άγριες στο κεβάτι. Νόμιζα πως είχε επιτέλους ωριμάσει όταν παντρεύτηκε την Katy Perry, αλλά προφανώς όχι. Το θέμα με τον Russell είναι πως βαριέται πολύ εύκολα».

Το τελευταίο, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα, είναι κάτι που μπορεί εύκολα να πιστέψει κάποιος, πάντως, αν θυμηθεί τη πρώτη δήλωση που είχε κάνει ο κωμικός μετά το διαζύγιό του με την Perry: «Αν βρισκόσουν για καιρό σε μια δίαιτα με ρύζι και ξαφνικά ο Willy Wonka σου ζητούσε να αναλάβεις το εργοστάσιό του, θα έπεφτες μέσα στα βαρέλια με τα γλυκά και θα κολυμπούσες στο σοκολατένιο ποτάμι». Αν μη τι άλλο, ο Russell είχει παρομοιάσει πολύ πετυχημένα τη ζωή που σκόπευε να ακολουθήσει μετά την Katy.

Η Seddiki, δε, φρόντισε να «καθαρίσει» και τις φήμες που ήθελαν τον Brand να μη δίνει ιδιαίτερη σημασία στην υγιεινή του: «Ξέρω πως πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται τι στο καλό του βρίσκουν οι γυναίκες, με τα ατημέλητα, παράξενα ρούχα του και τα τρελά μαλλιά. Στην πραγματικότητα, όμως, είναι πολύ καθαρός και προσέχει την υγιεινή του. Κάνει συνέχεια ντους και ψεκάζεται με αρώμα».

Τι λέτε, σας κάλυψε;

Διαβάστε επίσης:

Geri Halliwell- Russell Brand: Το νέο ειδύλλιο της showbiz (;)

Russel Brand: ριάλιτι ο εθισμός του στην ηρωίνη

O Russell Brand είναι gentleman (αστειευόμαστε, φυσικά)