Δείτε τη Victoria Beckham αγνώριστη σε ηλικία 18 ετών (φωτος)

Γωγώ Φούντα
Δείτε τη Victoria Beckham αγνώριστη σε ηλικία 18 ετών (φωτος)

Oι πρώτες επαγγελματικές πόζες της star...

Eίναι μία από τις διασημότερες και πιο αναγνωρίσιμες γυναίκες του κόσμου. Μας πρωτοσυστήθηκε ως τραγουδίστρια και τελευταία μας απασχολεί με τα επιτεύγματά της στο χώρο της μόδας. Είναι παντρεμένη με έναν από τους πιο ποθητούς άντρες παγκοσμίως και μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Ο λόγος φυσικά για τη Victoria Beckham και τις φωτογραφίες της που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και οι οποίες χρονολογούνται στα 1992! Η 18χρονη τότε Vic, πολύ πριν γίνει διάσημη ως μέλος των Spice Girls, πόζαρε όλο νάζι για το φωτογραφικό φακό του Geoff Merchant στην πρώτη της επαγγελματική φωτογράφιση.

Όπως μπορείτε να δείτε το star quality αλλά και το ελαφρώς μπλαζέ υφάκι που έχει μέχρι και σήμερα, ήταν από τότε εμφανή, ενώ έπειτα από αμέτρητους πειραματισμούς με τα μαλλιά και την εμφάνισή της, ευτυχώς επέστρεψε στο φυσικό της χρώμα και το μακρύ μαλλί που είναι και αυτά που την κολακεύουν περισσότερο.

Προερχόμενη από εύπορη οικογένεια, η ίδια έχει εξομολογηθεί πολλές φορές ότι τα σχολικά της χρόνια δεν ήταν και πολύ ανέμελα, καθώς οι συμμαθητές της την αντιμετώπιζαν καχύποπτα λόγω της οικογενειακής της περιουσίας. Μάλιστα, δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει ότι ντρεπόταν όταν κατέφτανε στο σχολείο με την οικογενειακή... λιμουζίνα, αλλά και ότι τα υπόλοιπα παιδιά συνήθιζαν να της πετούν πέτρες!

Μάλλον τώρα, που είναι πλούσια και διάσημη παίρνει την προσωπική της εκδίκηση για τη βίαιη συμπεριφορά που είχε υποστεί. Πάντως η αλήθεια είναι, ότι το πρόσωπό της δείχνει πολύ πιο όμορφο με λίγα κιλάκια παραπάνω. Μήπως να βάλει και καμιά μπουκιά στο στόμα της;

Διαβάστε επίσης:

Η Victoria Beckham μας προτείνει το αγαπημένο της cocktail «για φασιονίστες»

Γιατί έχει νεύρα η Victoria Beckham;

Victoria Beckham: Οι 12 φορές που χαμογέλασε στη ζωή της