Πλανήτης Hollywood: οι celebrity με τα πιο άσχημα πόδια (φωτός)

Πλανήτης Hollywood: οι celebrity με τα πιο άσχημα πόδια (φωτός)

Αυτά τα πόδια είναι για να τα κρύβουν.

Τι κι αν τρέχουν όλη μέρα σε καλλωπισμούς, spa, προσωπικούς γυμναστές και ειδκούς διατροφολόγους, τα πόδια των διάσημων star είναι εδώ για να μαρτυρήσουν αμαρτίες του παρελθόντος, κακή χρήση και φυσικά πολύ περπάτημα. Από την πιο μεγάλη star μέχρι τον ατάλαντο πρωταγωνιστή τηλεοπτικής σειράς, όταν πρόκειται για τα περίφημα coup de pieds τους λίγα πράγματα μπορούν να κρυφτούν.

Η Victoria Beckham είναι μία ντίβα της μόδας, γυναίκα του David Beckham και κοσμικός μαΐντανός. Ειδικά στη Βρετανία, όποιο γκαλά και να επισκεφτείτε ο μόνο τρόπος για να καταλάβετε πόσο επιτυχημένο είναι έχει να κάνει με το αν είναι προσκεκλημένη και η περιβόητη Posh. Το πρώην Spice Girl όμως φαίνεται πως δεν προσέχει τα πόδια της και ειδικά με τα τακούνια μάλλον το έχει παρακάνει. Έτσι, μπορεί να αποφέυγει να φορέσει flip flops όταν όμως το κάνει το κότσι και οι κάλοι δε μπορούν να κρυφτούν.

Η Kate Moss είναι αναμφισβήτητα είναι από τα μεγαλύτερα τοπ μόντελ. Βλέποντάς τη να ποζάρει μέσα στις γούνινες Ugg της και τις ψηλοτάκουνες γόβες της κανείς μας δεν περιμένει πως κρύβει στραβά δάχτυλα, κότσια και απεριποίητα άκρα.

Με ευλάβεια στο διαγωνισμό ασχήμιας ποδιού ακολουθουν οι μελχαρινές κυρίες του θεάματος και της showbiz, η Iman, η Oprah και φυσικά η Naomi Campbell που όχι μόνο δεν έχουν πόδια για φίλημα, αλλά το αντίθετο θα λέγαμε.

Τέλος, νικητής για τα πιο άσχημα πόδια και μάλιστα με μεγάλη διαφορά βγαίνει ο Steven Tyler o οποίος τα έχει όλα. Στραβά δάχτυλα, σπασμένα νύχια τα οποία βάφει σε μπλε και μαύρες αποχρώσεις και φυσικά κότσια που κάνουν τις πατούσες του να μοιάζουν με γριάς γυναίκας και όχι με rockstar.

Διαβάστε επίσης:

Paris Fashion Week: δείτε τους celebrity που κουβαλάνε στα show όλη τους την οικογένεια
Victoria Beckham: Ξέχασε (κυριολεκτικά) το γιο της