Ο Jude Law μεταλλάχθηκε!

Γωγώ Φούντα
Ο Jude Law μεταλλάχθηκε!

Γιατί βρε Jude το έκανες αυτό στον εαυτό σου;

Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους βρετανούς γόηδες και στη θέα του και μόνο ο γυναικείος πληθυσμός κυριολεκτικά μέλωνε! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ενσάρκωσε με ιδιαίτερη επιτυχία τον μπερμπάντη playboy Alfie, κάνοντας πολλές γυναικείες καρδιές να χτυπούν πιο δυνατά. Ο λόγος φυσικά για τον Jude Law, ο οποίος φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό κάτι έχει πάθει και έχει χάσει εξ' ολοκλήρου την λάμψη και τη γοητεία του παρελθόντος.

Ο φωτογραφικός φακός, τσάκωσε το διάσημο ηθοποιό στο Saint Tropez όπου και βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές και κυριολεκτικά τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε. Με αρκετά κιλά παραπάνω, ένα φρικτό μουσταρδί μαγιό, είναι που μας είχε μάθει και σε στιλάτες εμφανίσεις το αγόρι, την καραφλίτσα σε κοινή θέα και φαβορίτα που θα έκανε ακόμα και τον Elvis να σκάσει από τη ζήλεια του, πλατσούριζε και έκανε βουτιές σαν μικρό παιδί.

Παρά το γεγονός ότι τον έχουμε συνηθίσει να συνοδεύεται από αιθέριες παρουσίες, αυτή τη φορά ήταν μαζί του ένας φίλος του, ο οποίος προτίμησε να μη βραχεί και απλά να παρατηρεί τον διάσημο κολλητό του. Η αλήθεια είναι βέβαια, πως ο Jude, φάνηκε χαρούμενος και απελευθερωμένος μετά από αρκετό καιρό, μιας και μάλλον την αλλαγή στην εμφάνισή του και την απώλεια μαλλιών, την έχει παρατηρήσει και ο ίδιος. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στις τελευταίες του δημόσιες εμφανίσεις, φορούσε πάντα καπέλο, προκειμένου να κρύψει το πρόβλημα τριχόπτωσης που αντιμετωπίζει.

Σίγουρα με τον καιρό ο άνθρωπος φθείρεται και αλλάζει. Ωστόσο, ο Law φαίνεται να έπαθε ολική μετάλλαξη μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Ελπίζουμε να συνέλθει γρήγορα, αλλιώς θα αναγκαστούμε να τον φέρνουμε στο μυαλό μας όπως ήταν προ τριετίας! Κάτι είναι κι αυτό...

Διαβάστε επίσης:

Ο Jude Law το' χει ρίξει στις κακές συνήθειες

Ποιος sexy ηθοποιός έκανε κοιλιά;

Κάτι πάει στραβά με τα μαλλιά του Jude Law