Ο γιος του Tom Hanks μοιάζει όλο και περισσότερο στον πατέρα του!

Ο γιος του Tom Hanks μοιάζει όλο και περισσότερο στον πατέρα του!

Εμφανίστηκαν μαζί σε φιλανθρωπική εκδήλωση και τρομάξαμε να τους ξεχωρίσουμε.

Ο Colin Hanks είναι εδώ και αρκετά χρόνια αναγνωρισμένος ηθοποιός στο χώρο του κινηματογράφου, ίσως όχι τόσο όσο άλλοι 34χρονοι συνάδελφοί του, έχοντας όμως κάνει σημαντικά βήματα για να καταξιωθεί και να αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς. Τελευταία, ειδικά, με τη συμμετοχή του σε πετυχημένες σειρές όπως ο Dexter και το Mad Men, έχει καταφέρει να ανεβάσει τις μετοχές του στο Hollywood σε αξιοσημείωτα ύψη.

Πέρα από την επαγγελματική του πορεία, ωστόσο, κανείς δε μπορεί να ξεχάσει το γεγονός πως είναι γιος ενός από τους top αστέρες του κινηματογράφου την τελευταία 30ετία (και βάλε), του λατρεμένου Tom Hanks. Και αν το επίθετό του δεν είναι αρκετό για να μας το υπενθυμίζει, η εμφάνισή του φτάνει και περισσεύει για να θυμόμαστε τον πατέρα του κάθε φορά που τον κοιτάζουμε.

Και για να καταλάβετε τι εννοούμε, δείτε στην photo gallery τις φωτογραφίες από το χτεσινοβραδινό event όπου παρευρέθηκε με τον πατέρα του και τη μητριά του Rita Wilson (ο Colin είναι το παιδί του Hanks από τον πρώτο του γάμο με την ηθοποιό Samantha Lewes, η οποία πέθανε από καρκίνο των οστών το 2002). Ο Tom Hanks ήταν ο επίτιμος καλεσμένος του Elie Wiesel Foundation for Humanity, το οποίο και τον βράβευσε για το φιλανθρωπικό του έργο, αλλά ήταν ο Colin αυτός που έκλεψε τα βλέμματα, καθώς η ομοιότητά του με τον πατέρα του στα νιάτα του, ήταν απλώς συγκλονιστική. Όσο για τον πατέρα Hanks, παρότι το μουστάκι του μας αποσυντόνισε λίγο, ήταν όπως πάντα ευδιάθετος, χαμογελαστός και λαμπερός. Με τέτοιο γιο, κι εμείς έτσι θα ήμασταν.

Διαβάστε επίσης:

Έχετε ένα νέο αίτημα φιλίας από τον χρήστη Tom Hanks

Η διεθνής showbiz ψηφίζει Ελλάδα

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι του Χόλιγουντ