Ποιος pop star κατηγορείται ότι έκλεψε πιστωτική για να κάνει αυξητική... πέους;

Γωγώ Φούντα
Ποιος pop star κατηγορείται ότι έκλεψε πιστωτική για να κάνει αυξητική... πέους;

Ούτε ψύλλος στον κόρφο του!

O Justin Bieber τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα λόγω ενός ξεκαρδιστικού συμβάντος. Συγκεκριμένα, ένας άντρας από το Michigan, αγνώστων λοιπών στοιχείων, αλλά σίγουρα τρελός, κατηγόρησε τον pop star ότι του έκλεψε την πιστωτική του κάρτα προκειμένου να κάνει αυξητική επέμβαση στο... πέος του!

Και η τρέλα δεν σταματά εδώ, καθώς ο ίδιος κύριος ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας και του Bieber αλλά και της κοπέλας του Selena Gomez! Mάλιστα, «δίνει στεγνά» το... γιο του καθώς αποκαλύπτει ότι ο Justin απατά το κορίτσι του με την Rihanna, τη Ke$ha και την Penelope Cruz! Ταυτόχρονα...

«Ο Bieber μου πήρε $426.78 και δεν μου τα επέστρεψε ποτέ. Tα χρήματα τα χρησιμοποιησε για να κάνει έκτρωση η κόρη μου Selena την οποία και άφησε έγκυο στην κρεβατοκάμαρά μου πάνω στο χαλάκι από δέρμα αρκούδας! Επίσης, μου έκλεψε και την πιστωτική μου κάρτα για να κάνει αυξητική πέους», είπε!

Εκτός από τον έρμο τον Bieber, η μπάλα πήρε και τον Usher: «Ο τραγουδιστής Usher ήρθε στο σπίτι μου στις 4 Ιουλίου του 2012 και μου έβαλε φωτιά με ένα πυροτέχνημα τοποθετώντας το στα... οπίσθιά μου την ίδια στιγμή που άκουγα το firework της Katy Perry»!

Ομολογουμένως, ο κύριος αυτός μας έφτιαξε την μέρα!

Διαβάστε επίσης:

Σχεδόν παράνομο: Ποιους νεαρούς pop star θέλουν να «αποπλανήσουν» οι γυναίκες;

Ο Justin Bieber ανέβασε (κι άλλη) ημίγυμνη φωτογραφία του στο twitter

Τι δουλειά έχει η Victoria Beckham με τον Justin Bieber;