Μeryl Streep-Julia Roberts: Μία νέα κόντρα γεννιέται;

Γωγώ Φούντα

Tι συμβαίνει μεταξύ των δύο διάσημων ηθοποιών;

Η Meryl Streep είναι, αν όχι η μεγαλύτερη, μία από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς αυτή τη στιγμή στον κόσμο! Εκτός φυσικά από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της, χαρακτηρίζεται από σεμνότητα αλλά και τεράστιο φιλανθρωπικό έργο κυρίως όσον αφορά στα γυναικεία δικαιώματα. Μας είναι πολύ δύσκολο λοιπόν να φανταστούμε κάποιον να τα βάζει με τη συγκεκριμένη star για τον οποιοδήποτε λόγο, πόσο μάλλον μία επίσης μεγάλη ηθοποιός του Hollywood η οποία αν μη τι άλλο ξέρει και εκτιμά την προσφορά της στην τέχνη.

Μία νέα ιστορία λοιπόν είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και έχει να κάνει με την Streep και την κόντρα της με μία από τις μεγαλύτερες ντίβες του Hollywood, την Julia Roberts. Συγκεκριμένα, οι δύο διάσημες ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν στην ταινία August: Osage County, όπου η Roberts υποδύεται την κόρη της Streep.

Η Julia λοιπόν άστραψε και βρόντηξε όταν συνειδητοποίησε ότι η συμπρωταγωνίστριά της χαίρει περισσότερων ανέσεων στο χώρο των γυρισμάτων. Απαίτησε λοιπόν να γίνουν αμέσως αλλαγές κάτι που φυσικά τακτοποιήθηκε σε χρόνο ρεκόρ μιας και κανείς δεν ήθελε να αντιμετωπίσει την οργή της ντίβας! Αφού λοιπόν διευθετήθηκε το θέμα, η Julia ανακάλυψε κι άλλο λόγο για να γκρινιάξει και αυτή τη φορά για την απόσταση της προσωρινής της κατοικίας από το χώρο των γυρισμάτων. Βλέπετε, το σπίτι της Meryl ήταν κομματάκι πιο κοντά, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην Julia.

H Streep, σύμφωνα πάντα με έγκυρες πηγές, δεν αντιδρά στις παράλογες απαιτήσεις της συναδέλφου και απλά περιορίζεται στο να χαμογελά συγκαταβατικά. Λίγο υπερβολικά μας ακούγονται όλα αυτά αλλά με τους star του Hollywood δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος.

Διαβάστε επίσης:

Julia Roberts: Έσωσε την σχέση του George Clooney

Julia Roberts: Το μυστικό πίσω από το λαμπερό χαμόγελό της

Τα πιο iconic παπούτσια στην ιστορία

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης