Julia Roberts: Το μυστικό πίσω από το λαμπερό χαμόγελό της

Julia Roberts: Το μυστικό πίσω από το λαμπερό χαμόγελό της

Το αποκάλυψε στο περιοδικό InStyle, μαζί με τα 3 βασικά προϊόντα ομορφιάς που δεν αποχωρίζεται  

«Πλένω τα δόντια μου με μαγειρική σόδα» είπε η Julia Roberts στη συνέντευξή της στο τεύχος Σεπτεμβρίου του InStyle, ένα tip που της έμαθε... ο παππούς της! «Συνήθιζε να βάζει μια μεγάλη ποσότητα σόδας στην οδοντόβουρτσά του. Είχε κάνει μόνο ένα σφράγισμα σε όλη του τη ζωή» είπε η σταρ.


Όταν ρωτήθηκε αν κάνει κάτι περισσότερο για να διατηρήσει αυτό το λαμπερό χαμόγελο, η Roberts απάντησε: «Τις περισσότερες φορές η σόδα και το βούρτσισμα είναι όλα όσα προλαβαίνω να κάνω στο σπίτι. Κοιτάξτε, είμαι χαρούμενη αν καταφέρω να βάλω την ενυδατική μου και λίγο ChapStick στα χείλη! Όταν έχεις να ντύσεις άλλους τρεις εκτός από τον εαυτό σου, δεν προλαβαίνεις να τα κάνεις όλα. Και πάντα, φροντίζω να έχω πρόχειρο ένα ζευγάρι μεγάλα γυαλιά ηλίου για να τα φορέσω οταν βγω».


Αν βρει, πάντως, λίγο χρόνο ακολουθεί τη συμβουλή που της είχε δώσει ο makeup artist Kevyn Aucoin: «Μάσκαρα, μάσκαρα, μάσκαρα! Σε κάνει αμέσως να δείχνεις πιο ξεκούραστη» είπε η ηθοποιός συμπληρώνοντας πως από το νεσεσέρ της δεν λείπει ποτέ η Hypnôse της Lancôme.


Όσο για το αν θα έκανε Botox ή πλαστική, επιμένει στη θέση της απέναντι σε αυτές τις επεμβάσεις: «Πιστεύω πως κάθε γυναίκα θα πρέπει να κάνει αυτό με το οποίο νιώθει καλύτερα. Εγώ προς το παρόν, βασίζομαι στα καλά μου γονίδια και στις αγκαλιές και τα φιλιά του συζύγου μου».



Διαβάστε ακόμα:

H Julia Roberts και ο George Clooney ενώνουν τις δυνάμεις τους

Σούπα με ψητές πατάτες από τα χεράκια της Julia Roberts

Τότε και τώρα: Η «pretty woman» με το τεράστιο χαμόγελο Julia Roberts