Η Gwyneth Paltrow φροντίζει και για τα χριστουγεννιάτικα δώρα μας- με το αζημίωτο φυσικά

Η Gwyneth Paltrow φροντίζει και για τα χριστουγεννιάτικα δώρα μας- με το αζημίωτο φυσικά

Και μας προτείνει χαρτί περιτυλίγματος στην τιμή των 52 δολαρίων το ρολό

Στις αγορές που προτείνει η Gwyneth Paltrow μέσω του προσωπικού της site, Goop, βρήκαμε, αυτή την εβδομάδα και μία μοναδική χριστουγεννιάτικη ευκαιρία. Ίσως, όμως, θα πρέπει να πάρουμε όλο το πράγμα λίγο από την αρχή.

Η superstar και το επιτυχημένο site της προτείνουν, κάθε εβδομάδα, αντικείμενα, ρούχα και αξεσουάρ που υπογράφουν γνωστοί οίκοι και σχεδιαστές, σε μία συλλογή κατ' αποκλειστικότητα για το site, γνωστή και ως «Goop Collection». Μέσα στα «διαμάντια» της συλλογής έχουμε, μέχρι στιγμής, δει δίσκους από ακρυλικό, αξίας 270 δολαρίων έκαστος, πουλόβερ αξίας 515 δολαρίων και απλά, λευκά t- shirts, αξίας 90 δολαρίων. Ε, και με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν επικίνδυνα, μπορείτε να αποκτήσετε όλα αυτά τα καταπληκτικά πράγματα, για να τα κάνετε δώρο στους φίλους σας, και να τα τυλίξετε με το μοναδικό, χριστουγεννιάτικο χαρτί περιτυλίγματος της συλλογής του Goop αξίας (κάθεστε;) 52 δολαρίων το ρολό!

goopaper



Η Paltrow, για την δημιουργία πουα και ριγέ χαρτιού, σε λευκό και κόκκινο χρώμα, επιστράτευσε την μπουτίκ ειδών συσκευασίας Sugar Paper, του Λος Άντζελες, με σκοπό να μας προσφέρουν χαρτί περιτυλίγματος που μπορεί να κοστίζει περισσότερο και από τα δώρα. Μάλιστα, με την αγορά του μοναδικού χαρτιού οι fans του Goop παίρνουν δώρο και μοναδικές εορταστικές ετικέτες. Και απορούσα τι θα κάνω με τα χριστουγεννιάτικα δώρα μου...

Διαβάστε ακόμα:
H Gwyneth εμπιστεύεται τις βεντούζες, οι γιατροί όμως όχι
Gwyneth Paltrow: Η fitness ρουτίνα που μεταμόρφωσε το σώμα της
Gwyneth Paltrow και Cameron Diaz ραπάρουν άγρια για τη διάσημη κολλητή τους (video)