Οι σταρ που πάτησαν τα 40 και εξακολουθούν να «καίνε»!

Οι σταρ που πάτησαν τα 40 και εξακολουθούν να «καίνε»!

Ποιοι διάσημοι μπήκαν στην 5η δεκαετία της ζωής τους το 2012;

Είναι διάσημοι, είναι επιτυχημένοι και είναι ακόμη σέξι. Άλλοι ζουν μία ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή ενώ κάποιοι άλλοι εξερευνούν ακόμη τη μοίρα και τις αμέτρητες ερωτικές περιπέτειες που τους επιφυλάσσει.

Όλοι τους μπήκαν ή θα μπουν στα 40 μέσα στο 2012 και οι περισσότεροι πλην της Sofia Vergara που έχει πάθει κρίση ηλικίας, δηλώνουν ενθουσιασμένοι από τις εμπειρίες της ζωής είτε ανακουφισμένοι που όσο μεγαλώνουν όλα έρχονται πιο εύκολα, με λιγότερο στρες σαν τον Jude Law καλή ώρα- ο οποίος παρότι 'αραιώνει' δραματικά παραμένει γοητευτικός!

Η Gwyneth Paltrow, η Jenny Garth, η Alisa Milano και ο από ό, τι φαίνεται επόμενος James Bond, Iris Elba μάλλον βελτιώνονται εμφανισιακά με το πέρασμα του χρόνου! Ο Eminem, να πούμε ότι όσο μεγαλώνει και σοβαρεύει μας αρέσει περισσότερο- ενώ ένα από τα πιο ανθεκτικά και αγαπημένα ζευγάρια στο Hollywood, ο Ben Affleck και η Jennifer Garner, μαζί περνούν με χαμόγελο την 4η δεκαετία της ζωής τους δηλώνοντας πως η κοινή ζωή και τα παιδιά τους τους κάνουν να νιώθουν πιο πλήρεις από ποτέ. Για πάμε να δούμε αυτούς και μερικούς ακόμη αγαπημένους σταρ!

Διαβάστε ακόμη:

Κοτόπουλο με αβοκάντο και μανιτάρια από την Elizabeth Taylor

Ποια celebrity κρατά τσάντα Louis Vuitton με το δικό της μονόγραμμα;