Kristen Stewart & Robert Pattinson:Μετά το κέρατο, σειρά έχει η υιοθεσία!

Kristen Stewart & Robert Pattinson:Μετά το κέρατο, σειρά έχει η υιοθεσία!

Ή αλλιώς πώς να σώσετε μια σχέση σε κρίση!

Το έχουμε καταλάβει! Η Kristen το έχει μετανιώσει. Μέγα λάθος λέει που κεράτωσε τον αγαπητικό της Robert. Πλέον, είναι ικανή να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στο πλευρό της και να τον κάνει ευτυχισμένο. Όλοι θυμόμαστε τις υποσχέσεις που του έδωσε πρόσφατα. Τις ξεχάσατε; Σας ξαναθυμίζουμε:

1. Δε θα ξανασυναναστραφεί φίλες τις οι οποίες είναι... ξεπεταγμένες 2.Θα σταματήσει να κάνει παρέα με φίλους της αρσενικού γένους 3.Δε θα του ξαναγκρινιάξει για τις εξόδους του και 4. Θα μπορεί να της ελέγχει όποτε θέλει κινητό και υπολογιστή.


Ναι, ναι, τόσο πολύ τον θέλει δίπλα της που θα κάνει μεγάλες θυσίες για να τον έχει. Επόμενο βήμα; Ένα νέο μέλος! Τι κάνεις όταν η σχέση σου πάει στον πάτο; Μα φυσικά ψάχνεις τρόπους να την ανανεώσεις κι έτσι η Kristen πρότεινε στον Robert να υιοθετήσουν... ένα σκυλάκι.

Το ζευγάρι ήδη είχε αποκτήσει μαζί ένα σκυλάκι, τον Bear, και λέγεται ότι η Kristen πάντα επέμενε (ναι, ακόμα και πριν από το κέρατο) να πάρουν ένα δεύτερο, αλλά θηλυκό, για να κάνει παρέα στον πρωτότοκο... γιο τους Bear!


Μη μου πείτε πάντως ότι το μυαλό σας πήγε σε... παιδί; Εντάξει είπαμε, θα έκανε τα πάντα η μικρή σκανδαλιάρα Kristen, αλλά όχι και να γίνει μάνα από τα 22 της! Παραπάει.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τη μοναδική φωτογράφιση της Kristen Stewart για τη Vogue UK

Αυτά είναι τα πιο διάσημα «κέρατα» στον πλανήτη Hollywood

Kristen Stewart: «απεταξάμην» τα κοντά φουστανάκια