Γιατί κρύβει την κοιλιά της η Shakira;

Γιατί κρύβει την κοιλιά της η Shakira;

Η εγκυμοσύνη της και το όνομα του παιδιού

Η κολομβιανή star, που συνήθως δεν είναι αμήχανη με τους παπαράτσι προφανώς δεν περίμενε να τους συναντήσει στην Μπαρτσελόνα, έξω από τα χαλάσματα κυριολεκτικά. Η Shakira και ο Pique επισκέφτηκαν το μελλοντικό τους σπίτι που χτίζεται αυτή τη στιγμή και στη θέα των φωτογράφων η 35χρονη τραγουδίστρια προσπάθησε να κρύψει με το μπουφάν της την κοιλιά της που μεγάλωσε εντυπωσιακά τον τελευταίο καιρό. Η Shakira διανύει τον 6ο της μήνα και κάνει ήδη διάλειμμα από όλες τις υποχρεώσεις της.
Ο σύντροφός της και ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του λέγοντας για το όνομα του παιδιού και για την Shakira: «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη για το όνομα», είπε ο Πικέ. «Υπάρχουν κάτι γελοία ονόματα που έβγαλε ο Τύπος και τα ακούσαμε άλλα δεν ισχύει τίποτε. Ακόμη δεν ξέρουμε. H Shakira τα πάει μια χαρά. Είvαι 6 μηνών και ακόμη κάνει τα πάντα και εγώ δεν την σταματώ από να θέλει να τα κάνει όλα μόνη της. Χορεύει κι όλας και εγώ την αφήνω, γιατί έτσι δεν σκέφτεται πολύ» λέει αστειευόμενος ο pique.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος» λέει ο 25χρονος Pique. «Αντιμετώπισα την εγκυμοσύνη με την ίδια ευκολία που αντιμετωπίζω τα πάντα στη ζωή, αν και όλοι μου λένε ότι μόλις γεννηθεί ο γιός μου όλα θα είναι διαφορετικά»