Taylor Swift: Με ποιο νεαρό star αντικατέστησε τον πρώην της;

Γωγώ Φούντα
Taylor Swift: Με ποιο νεαρό star αντικατέστησε τον πρώην της;

Kαι ξανά προς τη δόξα τραβά...

Eίναι πλέον γεγονός: αυτό το κορίτσι δεν μπορεί να μείνει μόνο του ούτε μία μέρα. Ο λόγος φυσικά για την Taylor Swift, η οποία μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Connor Kennedy φαίνεται ότι βρήκε παρηγοριά σε άλλη διάσημη αγκαλιά!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η νεαρή star εδώ και λόγο καιρό είναι ζευγάρι με το μέλος του διάσημου συγκροτήματος Οne Direction, Harry Styles. Mάλιστα, στην πρόσφατη εμφάνιση της Swift στο talent show X Factor, o Styles ήταν εκεί, και παρά το γεγονός ότι παρέμεινε στα παρασκήνια για να μη γίνει αντιληπτός, οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ τον τσάκωσαν να τριγυρνάει χαρούμενος, περιμένοντας την καλή του να τελειώσει το performance της.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, τα δύο πιτσουνάκια μετά το τέλος του show έφυγαν χεράκι χεράκι. Λέτε να είμαστε προ των πυλών ενός μεγάλου έρωτα; Πάντως η Swift έχει το κύριο χαρακτηριστικό για να την ερωτευτεί ο Styles. Eίναι μεγαλύτερή του κατά τέσσερα χρόνια καθώς είναι γνωστή η αδυναμία του νεαρού star στις μεγαλύτερες! Η αλήθεια είναι ότι μετά το χωρισμό Bieber-Gomez, η διεθνής showbiz είχε ανάγκη από ένα νέο έρωτα...

Διαβάστε επίσης:

Ποια pop star διασκεδάζει να βασανίζει τον πρώην της επειδή δεν του άρεσε η μουσική της;

Η Taylor Swift συνεργάζεται με τα Keds

Το απίστευτο δώρο που έκανε ο Johnny Depp στην 13χρονη κόρη του