Blake Lively-Ryan Reynolds: Άγριος καβγάς εξαιτίας του πρώην της

Blake Lively-Ryan Reynolds: Άγριος καβγάς εξαιτίας του πρώην της

Ιδιαίτερα ατακτούλα η Blake

Δεν έχουν περάσει δύο μήνες από τον εκπληκτικό γάμο της Blake Lively και του Ryan Reynolds και τα πρώτα σύννεφα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Τι υπερπολυτελές γάμο της διοργάνωσε, τι της αγόρασε ένα τεράστιο ροζ μονόπετρο, φαίνεται ότι η Blake Lively είναι ανήσυχο πνεύμα και της είναι δύσκολο να προσαρμοστεί στις ανάγκες του νέου της ρόλου, που δεν είναι άλλος από αυτό της καλής και πιστής συζύγου!


Τι συνέβη όμως; Λέγεται ότι η Blake και ο Ryan έριξαν ένα πολύ δυνατό καβγά και αιτία ήταν ο πρώην σύντροφος της όμορφης ηθοποιού Penn Badgley. Τι έγινε και ο σύζυγος της Blake έγινε έξω φρενών;


Οι δύο συμπρωταγωνιστές του Gossip Girl, Blake και Penn, απαθανατίστηκαν σε ιδιαίτερα τρυφερές στιγμές στο closing party της σειράς, να αγκαλιάζονται και να γελάνε ο ένας στον άλλο. Το κλίμα μεταξύ τους ήταν ιδιαίτερα «ζεστό» και ο Ryan Reynolds δε θα μπορούσε να μην ταραχτεί με το γεγονός, μιας και οι δύο συμπρωταγωνιστές στο παρελθόν είχαν ζήσει ένα καυτό ειδύλλιο.

Λέγεται, λοιπόν, ότι ακολούθησε μεγάλος τσακωμός μεταξύ του παντρεμένου ζευγαριού. Ο Ryan τόνισε στην όμορφη ηθοποιό ότι δεν του αρέσει να βλέπει τη σύζυγό του να είναι τόσο τρυφερή με τον πρώην της και ότι καλό θα ήταν να έκοβε κάθε επαφή μαζί του, όπως έκανε και ο ίδιος άλλωστε για χάρη της με την πρώην σύντροφό του, Scarlett Johansson. H Blake, βλέποντας τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, του εξήγησε ότι με τον Penn είναι μόνο δυο καλοί φίλοι και συνεργάτες και ότι τρέφει για αυτόν καθαρά ανθρώπινο ενδιαφέρον.

Ποια η αλήθεια θα σας γελάσουμε. Μείνετε συντονισμένοι...

Διαβάστε ακόμα:

H διατροφή της Blake Lively για super κορμί

Πως να κάνετε δίαιτα χωρίς να κόψετε τις αγαπημένες σας λιχουδιές, όπως η Blake Lively

Behind the scenes με την Blake Lively