Ποια star είπε ότι νιώθει χοντρή αν δεν φοράει το λαστέξ της;

Γωγώ Φούντα
Ποια star είπε ότι νιώθει χοντρή αν δεν φοράει το λαστέξ της;

Ποιος είπε ότι οι διάσημες δεν έχουν ανασφάλειες;

Mπορεί να ψηφίστηκε ως η πιο hot γυναίκα από τους αναγνώστες του περιοδικού Maxim, μπορεί να έχει αμέτρητους θαυμαστές που θα έκαναν τα πάντα μόνο και μόνο για να την αγγίξουν, αλλά απ' ότι φαίνεται η Katy Perry έχει κι αυτή τα θεματάκια της.

Η διάσημη τραγουδίστρια εμαφνίστηκε σε χθεσινή εκδήλωση της UNICEF, τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές όλοι οι πλούσιοι και διάσημοι δείχνουν έναν πιο... φιλανθρωπικό χαρακτήρα, και κυριολεκτικά έκοψε την ανάσα μέσα στο υπέροχο Naeem Khan φορεμά της σε σκούρο μπλε χρώμα. Ωστόσο, και παρά την σχεδόν αψεγάδιαστη εικόνα της, εκείνη δεν δίστασε να βγάλει τα κόμπλεξ της στην επιφάνεια και να εξομολογηθεί στους δημοσιογράφους: «Αυτή τη στιγμή νιώθω χοντρή και ότι το λίπος μου ξεχειλίζει! Σχεδόν πάντα φοράω λαστέξ εκτός από απόψε και γι' αυτό αισθάνομαι απαίσια»!

Και συνεχίζει το παραλήρημα: «Θα ήθελα πολύ να πω ότι κάνω γυμναστική καθημερινά, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οπότε απλά εχω συμβιβαστεί με το σώμα μου αλλά και με τα ρούχα τα οποία μπορώ να φοράω».

Katy relax... Είσαι διάσημη, πλούσια, έχεις εκατομμύρια θαυμαστές και έναν κούκλο (John Mayer) να σε λατρεύει παρά τα περιττά σου κιλά. Τι άλλο θέλεις λοιπόν;

Διαβάστε επίσης:

Ποιο διάσημο hot ζευγάρι κάνει το μεγάλο βήμα, μετά από μόλις 4 μήνες σχέσης;

Russell Brand: Κυκλοφορεί στο δρόμο σαν τον τρελό

Rihanna- Katy Perry: το ιστορικό μίας φιλίας που κατέληξε σε μαλλιοτράβηγμα