Αυτοί είναι οι διάσημοι που χάσαμε μέσα στο 2012

Αυτοί είναι οι διάσημοι που χάσαμε μέσα στο 2012

Το 2012 μας στέρησε μερικές από τις πιο λαμπερές προσωπικότητες.

To 2012 μας έδειξε αρκετές φορές το σκληρό του πρόσωπο, παίρνοντας από τη ζωή μερικούς από τους πιο χαρισματικούς ανθρώπους της showbiz. Εκτός από αυτούς τους celebrity, η χρονιά που μας πέρασε μας στέρησε από ανθρώπους της τέχνης, των γραμμάτων, της επιστήμης και της τηλεόρασης, αφήνοντάς μας λίγο πιο φτωχούς σε πνεύμα, χιούμορ και ταλέντο. Ποιοι είναι όμως όλοι αυτοί που μας αποχαιρέτησαν αναπάντεχα το 2012;

Ο Neil Armostrong και η Sally Ride, οι πρώτοι που πάτησαν το πόδι τους στο διάστημα, έφυγαν οριστικά από κοντά μας.

Το ίδιο και οι συγγραφείς Ray Bradbury, Maeve Binchy, Maurice Sendak, και Nora Ephron. Τα αηδόνια Whitney Houston, Davy Jones, Donna Summer, Etta James, Robin Gibb, Kitty Wells, Adam Yauch και Ravi Shankar, απομακρύνθηκαν για πάντα από τα μικρόφωνα αφήνοντάς μας παρέα με τις υπέροχες μελωδίες τους.

Τέλος, οι ηθοποιοί Ernest Borgnine, Larry Hagman, Michael Clarke Duncan, Jack Klugman και Sherman Hemsley, αλλά και προσωπικότητες της τηλεόρασης όπως οι Andy Griffith, Phyllis Diller, Dick Clark και Don Cornelius, δε βρίσκονται πια ανάμεσά μας, αλλά για πάντα στη μνήμη μας μέσα από τη δουλειά τους, τις ταινίες τους και το μοναδικό τους ταλέντο.

Ας ελπίσουμε το 2013 να μας δείξει ένα πρόσωπο φωτεινό, χαρούμενο, γεμάτο υγεία και πολλές επιτυχίες!