Η Ke$ha σημάδεψε έναν φαν της για όλη του τη ζωή

Η Ke$ha σημάδεψε έναν φαν της για όλη του τη ζωή

Γιατί αν είσα φαν της Ke$ha, το να ζητήσεις από την τραγουδίστρια να σου κάνει τατουάζ, είναι τιμή και όχι, ας πούμε, ψυχασθένεια.

Όσο βλέπουμε τέτοια περιστατικά, τόσο θα παραξενευόμαστε σχετικά με το τι κόσμος κυκλοφορεί εκεί έξω, και μέχρι πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η «αγάπη» ορισμένων φαν για τα είδωλά τους.

Εκεί λοιπόν που ένας φανατικός της Ke$ha –γιατί ναι, υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι- θα έκανε ένα τατουάζ αφιερωμένο στην αγαπημένη του τραγουδίστρια, ο εν λόγω φαν άφησε την ίδια την Ke$ha να τον «χτυπήσει» με το σήμα κατατεθέν της, το σύμβολο του δολάριου, χρησιμοποιώντας μόνο μελάνι και την παραμάνα της. Το βίντεο με την όλη διαδικασία ανέβηκε μάλιστα και στο Facebook της ποπ σταρ, για να εμπνευστούν κι άλλοι -μπορείτε να το δείτε στο τέλος του κειμένου.

Η τραγουδίστρια είχε αναφερθεί και παλιότερα σε αυτό το «χόμπι» της: «Ένας φίλος μου μου είχε πει πως μπορείς να δημιουργήσεις ένα τατουάζ, χρησιμοποιώντας μόνο μελάνι από στυλό και μια παραμάνα, και σκέφτηκα "Αυτό είναι καταπληκτικό. Θα μπορώ να κάνω τατουάζ παντού στον κόσμο, σε κάθε ξενοδοχείο". Πρόσφατα είδα αυτόν τον γοητευτικό τύπο και του έκανα ένα τατουάζ στο λόμπι του ξενοδοχείου μου. Απλώς είπα "Μπορώ να δανειστώ ένα στυλό και ένα σετ ραπτικής;" Νομίζω πως απέκτησα έναν θαυμαστή μετά από αυτό.»

Η Ke$ha απέκτησε έναν ακόμα θαυμαστή, ο θαυμαστής της απέκτησε μια μουτζούρα στο πόδι του για να του δίνει κίνητρο ώστε να ζει τη ζωή του όπως θέλει, όπως και το είδωλό του, κι εμείς εξακολουθούμε να νιώθουμε κάπως περίεργα και να μην καταλαβαίνουμε την ανθρωπότητα, ώρες ώρες.