Ποια διάσημη hot τραγουδίστρια δήλωσε ότι θέλει να γίνει μια... δεύτερη Angelina Jolie;

Ποια διάσημη hot τραγουδίστρια δήλωσε ότι θέλει να γίνει μια... δεύτερη Angelina Jolie;

Και σε τι θα ήθελε να της μοιάσει περισσότερο;

Αποτελεί μία από τις πιο hot παρουσίες του Hollywood. Οι θαυμαστές της αμέτρητοι ανα τον κόσμο. Η μουσική της ξεχωριστή, όπως και το στυλ της. Εκπέμπει ένα boho χαρακτήρα και μας αρέσει πολύ. Δε μοιάζει σε τίποτα με τις υπόλοιπες stars που προσπαθούν με κάθε τρόπο να τραβάνε πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο λόγος για την ταλαντούχα Lana del Rey, η οποία φωτογραφήθηκε πιο bohemian από ποτέ για το εξώφυλλο της Madame Figaro Φεβρουαρίου. Στη φωτογράφηση αυτή, η Lana Del Rey εμφανίστηκε με πιο σκούρα μαλλιά, τα οποία αναδείκνυαν το υπέροχο πρόσωπό της. H τραγουδίστρια φορώντας γούνα και φτερά, ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το χίπικο χαρακτήρα της.


Μία της δήλωση όμως κίνησε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων. Μπορεί να είναι ταλαντούχα, επιτυχημένη και όμορφη, αυτό όμως δεν της αρκεί. Η ίδια δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να μοιάσει στην Angelina Jolie. Η Del Rey υποστήριξε ότι για εκείνη περισσότερη σημασία έχει να βοηθάει τον κόσμο που το έχει ανάγκη, όπως κάνει άλλωστε και η Angelina. «Θέλω να γίνω σαν και εκείνη! Όπως και για εκείνη, έτσι και για εμένα η φήμη δεν έχει καμιά αξία αν δε χρησιμοποιείται προς όφελος ανθρώπων που το έχουν ανάγκη», δήλωσε.


Μπορεί, λοιπόν, η Lana Del Rey να έγινε γνωστή σε σύντομο χρονικό διάστημα και να γνώρισε μεγάλη επιτυχία, αλλά φαίνεται ότι πατάει καλά στη Γη.
Δείτε φωτογραφίες στη gallery από την εκπληκτική φωτογράφησή της

Διαβάστε ακόμα:

Lana Del Rey: Γιατί όλοι ασχολούνται με το στυλ της;

Ποιου οίκου θα είναι το επόμενο πρόσωπο η Lana del Rey;