Gwyneth Paltrow: Έχει αναλάβει ρόλο life coach της Cameron Diaz;

Gwyneth Paltrow: Έχει αναλάβει ρόλο life coach της Cameron Diaz;

Η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ θέλει να βάλει σε τάξη την ζωή της κολλητής της

Πριν από μερικά χρόνια, ο αμερικανικός Τύπος σύγκρινε την ζωή της Jennifer Aniston με αυτήν της Cameron Diaz παρουσιάζοντας, την μεν ως την «καημένη Jennifer, το κορίτσι που την παράτησαν, και είναι απελπισμένη και νευρωτική» και την δε ως «το αστείο, γεμάτο ζωή κορίτσι, που δεν φοβόταν να πιεί παραπάνω και να πάει σε parties, περνώντας, όμως, πάντα καλά». Η εικόνα αυτή έχει αντιστραφεί, τα τελευταία χρόνια, με την Diaz να είναι, πλέον, «η καημένη Cameron, που βγαίνει πάντα με βλάκες, πίνει υπερβολικά και αυτό, πλέον, φαίνεται και στο πρόσωπό της». Τι απέγινε το αστείο κορίτσι των parties;

Φαίνεται, ότι η Diaz χρειάζεται κάποιον να την συμβουλεύσει να σταματήσει τα άγρια ξενύχτια και την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, να σοβαρευτεί και να επιδιώξει μία σχέση με έναν σοβαρό άνθρωπο. Και αυτός ο κάποιος δεν είναι άλλος από την κολλητή της, Gwyneth Paltrow, η οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun εκτελεί χρέη life coach της ξανθιάς πρωταγωνίστριας.

«Η Cameron περνάει μία μικρή κρίση ηλικίας, από τότε που έκλεισε τα 40, η οποία την έχει οδηγήσει στις υπερβολές, τις καταχρήσεις και στο σύντομο φλερτ της με τον P. Diddy. "Η Gwyneth την βοηθάει να ξεκαθαρίσει τα πάντα- από τα οικονομικά της, μέχρι την φόρμα της, αφού της σύστησε τον προσωπικό της trainer. Ακόμα, την έπεισε να απέχει από το σεξ για έναν χρόνο, λέγοντάς της ότι οι άντρες της αποσπούν την προσοχή"», όπως ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού στο δημοσίευμα.

Διαβάστε ακόμα:
H Cameron Diaz «κομμάτια» από τα ποτά μετά το γάμο του Justin Timberlake
Gwyneth Paltrow και Cameron Diaz ραπάρουν άγρια για τη διάσημη κολλητή τους (video)
Cameron Diaz: τα αξεσουάρ απογείωσαν το look