H Κim Kardashian γιατρεύει την ψωρίασή της με τον πιο αηδιαστικό τρόπο

H Κim Kardashian γιατρεύει την ψωρίασή της με τον πιο αηδιαστικό τρόπο

Δείτε τι απλώνει η διάσημη star στα σημεία που έχει την πάθηση.

H Kim Kardashian το έχει βάλει στόχο της ζωής της να μας εκπλήσσει συνεχώς, γι΄αυτό και πλέον τα περιμένουμε όλα από αυτήν. Επιστρέφοντας στο γαργαλιστικό ριάλιτι που παρακολουθούμε από τις τηλεοράσεις μας, η Kim δείχνει τα πόδια της και αναφέρεται στην ψωρίαση με την οποία έχει διαγνωστεί. Εκεί που η ιατρική και τα μηχανήματα laser σηκώνουν τα χέρια ψηλά, η διάσημη star και η αδελφή της Kourtney βρίσκουν για άλλη μία φορά τη λύση.

Τα δύο κορίτσια δοκιμάζουν να θεραπεύσουν την ψωρίαση με ένα δικό τους τρόπο που θα ομολογούσαμε δε μας άρεσε καθόλου. Η τηλεπερσόνα βιντεοσκοπείται να γιατρεύει την ψωρίαση της με μητρικό γάλα το οποίο προέρχεται από την αδελφή της Kourtney, η οποία και το βγάζει από το στήθος της και το αλείφει στα σημεία της ψωρίασης της Kim.

Προφανώς και το «αηδιαστικό» που αναφέραμε στον τίτλο, προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για την εν λόγω χρήση του μητρικού γάλατος και όχι φυσικά για το ίδιο το γάλα και τον σημαντικό του ρόλο στην ανατροφή ενός παιδιού.
Ειλικρινά, εσάς σας φαίνεται λογικό; Δεν ξέρουμε πότε θα βαρεθούν τη δημοσιότητα, πάντως έχουν αρχίσει να μας κουράζουν, συμφωνείτε;

Διαβάστε επίσης:

Παρά τρίχα παντρεμένοι: οι αρραβώνες του Hollywood που κατέληξαν σε χωρισμό

Δείτε πώς θα μοιάζει το παιδί των Kim Kardashian και Kanye West
Πόσες φορές τη βδομάδα πάει η Kim Kardashian στο κομμωτήριο;