H Molly Sims ποζάρει με bikini και εξηγεί πώς έχασε τα 29 (!) κιλά της εγκυμοσύνης

H Molly Sims ποζάρει με bikini και εξηγεί πώς έχασε τα 29 (!) κιλά της εγκυμοσύνης

Σαν να μην πέρασε μια μέρα το κορμί του top model

Έγινε διεθνώς γνωστή ποζάροντας για αρκετά εξώφυλλα του Sports Illustrated με μαγιό. Πήρε αρκετά κιλά κατά την εγκυμοσύνη της, τα οποία όμως έχασε και μας το δείχνει ποζάροντα ςμε bikini. Από τον περασμένο Ιούνιο, οπότε και έφερε στον κόσμο τον μικρό Brooks, προσπαθεί να χάσει το επιπλέον βάρος των 29 κιλών!

Ευτυχισμένη και ανανεωμένη πια, πήγε με φίλες διακοπές στο Mexico και δεν δίστασε να ανεβάσει τις σέξι φωτό της στο Twitter, λέγοντας: «Επιτέλους έτοιμη να φορέσω μπικίνι και να θυμηθώ τις πόζες μου για το Sports Illustrated. Στην ώρα μου γα τα γεννέθλια της καλύτερής μου φίλης Lauren Kucerak. Σαββατοκύριακο κοριτσιών, τόσο διασκεδαστικό! Λατρέυω τον ήλιο. Λατρεύω την παραλία. Λατρεύω την @ViceroyRM!»

Δήλωσε βέβαια αγχωμένη που άφησε για πρώτη φορά τον 7 μηνών γιο της μόνο σπίτι με τον σύζυγό της Scott Stuber, όμως τα παιχνίδια στην παραλία της posh Viceroy Riviera Maya στην Playa del Carmen την αναζωογόνησαν! Η Sims αποδίδει τα εύσημα σε μία δίαιτα χωρίς αλάτι, χωρίς λάδι, αποκλειστικά πρωτεινική και σε σκληρές προπονήσεις Bikram yoga, με την celebrity trainer Tracy Anderson.

Παραπονιέται όμως και συνεχίζει: «Θεέ μου κάποιες λένε, πώς είναι τόσο εύκολο να τα χάσουν, κάθιστες όλη μέρα απλά θηλάζοντας και τρώγοντας M&Ms. Ζηλεύω τόσο γυναίκες όπως η Claire Danes. Προσευχόμουν στο θεό να τα καταφέρω κι εγώ έτσι αλλά το δικό μου σώμα δεν ανταποκρίθηκε. Είμαι πολύ ευτυχισμένη, αλλά όπως λέω και στον άντρα μου, το θέμα των κιλών με είχε ρίξει σε κατάθλιψη λίγο...»

Διαβάστε ακόμη:

Jennifer Aniston: Κάνει (ακόμη) ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει τη μανία της με τον Brad Pitt;

Beyonce εναντίον Madonna. Ποια ήταν τελικά η βασίλισσα του Super Bowl;