Γιατί βρίσκεται σε κίνδυνο το αγέννητο μωρό της Kardashian;

Γιατί βρίσκεται σε κίνδυνο το αγέννητο μωρό της Kardashian;

Τι έπαθε η Kim;

Μπορεί η Kim να πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στο σύντροφό της Kanye West, το παρελθόν της όμως δεν την αφήνει να ηρεμήσει. Η star έχει ανοιχτούς λογαριασμούς, τους οποίους προσπαθεί να κλείσει, αλλά μάταια...


Η εγκυμονούσα star προσπαθεί να επισπεύσει τις διαδικασίες διαζυγίου της από τον πρώην σύζυγό της Kris Humphries, με τον οποίο βρίσκεται σε διάσταση. Ο Kris από ότι φαίνεται όμως δεν έχει διάθεση να δώσει γρηγορότερα το διαζύγιο στην Kim και όλη αυτή η περιπέτεια έχει κοστίσει στην ίδια. Το άγχος και η στενοχώρια της, την έχουν ρίξει ψυχολογικά. Η συνεχής προσέλευσή της στα δικαστήρια είναι για εκείνη ψυχοφθόρα.


Πριν λίγες μέρες, η Kim ξύπνησε μέσα στη νύχτα από φρικτούς πόνους στην κοιλιά της. Αναστατωμένη κάλεσε το γιατρό της ο οποίος την εξέτασε και δεν βρήκε απολύτως τίποτα. Της τόνισε φυσικά ότι η κακή της ψυχολογία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ίδια αλλά και την υγεία του εμβρύου. «Θα πρέπει να ηρεμήσεις, γιατί τα αποτελέσματα μιας τέτοιας αγχωτικής διαδικασίας μπορεί να είναι μακροπρόθεσμα κακά», της τόνισε.


Δεν είναι να παίζεις με τέτοια. Ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι σοβαρό.

Διαβάστε ακόμα:

Kim Kardashian: Αγοράζει Lamborghini στον Kanye για τα γενέθλιά του

Kim Kardashian: Δείτε τις στιλιστικές επιλογές της star από τότε που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

H Κim Kardashian γιατρεύει την ψωρίασή της με τον πιο αηδιαστικό τρόπο