Πλανήτης Hollywood: αυτές οι κυρίες έχουν κοιλιακούς «φέτες»

Πλανήτης Hollywood: αυτές οι κυρίες έχουν κοιλιακούς «φέτες»

Αυτές οι διάσημες έχουν κοιλιακούς που στίβουν την πέτρα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως τα διάσημα κορίτσια του Hollywood έχουν κορμιά λαμπάδα και κοιλιακό σύστημα sixpack κόντρα στο νευρικό μας γίγνεσθαι. Οι κουκλάρες της showbiz ιδρώνουν στα γυμναστήρια και τρέχουν στα πάρκα με τους personal trainers, αλλά αξίζει τον κόπο και τα αποτελέσματα τα βλέπετε εδώ μπροστά σας.

Η Rita Ora χώρισε με το Rob Kardashian, αλλά μυαλό δεν έβγαλε, ίσα ίσα που βγάζει όλο και πιο πολλά ρούχα. Το κορίτσι που έχει καθιερώσει μαζί με τη Rihanna τα bralet εσώρουχα και το προλητικό ντύσιμο ποζάρει στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και μας δείχνει όλο καμάρι τους απίστευτους κοιλιακούς της.

Τι να πει κανείς για τη Jennifer Lopez; Η 43χρονη μάνα δύο παιδιών όχι μόνο βάζει κάτω δύο εικοσάρες, αλλά του δίνει και καταλαβαίνει όταν πρόκειται για χορούς και πανηγύρια. Δείτε τους κοιλιακούς της και πάρτε την ως παράδειγμα!

Η Pink είναι πολύ γυμνασμένη και οι κοιλιακοί της λέγονται και φέτες. Όχι μόνο δε φαίνεται πως έχει γεννήσει, αλλά με τέτοιο σώμα είναι μέσα στις πιο καλλίγραμες star.

Διαβάστε ακόμα:
Ο άγνωστος γάμος της Jennifer Lopez
Jennifer Lopez: Παιχνίδια στο νερό με τα δίδυμα και τον Casper Smart
Jennifer Lopez- Marc Anthony: Ξανά μαζί!