Αυτές είναι οι πιο περίεργες δίαιτες του Hollywood

Αυτές είναι οι πιο περίεργες δίαιτες του Hollywood

Τι άλλο θα κάνουν οι stars για να διατηρηθούν αδύνατοι;

Πρόσφατα η Gwyneth Paltrow δήλωσε ότι δεν επιτρέπει στα παιδιά της να καταναλώσουν γαλακτοκομικά, ζάχαρη, γλουτένη ή σόγια. Η σταρ, για πολλά χρόνια ήταν fan της μακροβιοτικής και, ακόμα και τώρα, βάζει αυστηρούς κανόνες και αποκλείει πράγματα από την διατροφή της.

Παρά τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε η δήλωση της σταρ, η αυστηρή διατροφή της ίδιας αλλά και της οικογένειάς της, δεν είναι η πιο ακραία που έχουμε ακούσει- ειδικά από σταρ του Hollywood. Είτε για να χάσουν βάρος είτε για να διατηρήσουν την σιλουέτα τους, οι αγαπημένοι μας stars έχουν καταφύγει, κατά καιρούς σε διατροφικές συνήθειες από αυστηρές έως επικίνδυνες.

Christina Aguilera
Η τραγουδίστρια έκανε ορκιζόταν στη δίαιτα των 7 ημερών και χρωμάτων. Αυτό σημαίνει ότι κατανάλωνε, κάθε μέρα, τροφές ενός μόνο χρώματος. Ξεκινώντας με το λευκό, συνέχιζε με κόκκινο, πράσινο, πορτοκαλί, μωβ, κίτρινο και, τέλος, όλα τα χρώματα μαζί.

Victoria Beckham
Η σχεδιάστρια ακολουθεί, επί σειρά ετών, την Αλκαλική δίαιτα, η οποία σχετίζεται με τα επίπεδα του pH στον οργανισμό και τα υγρά του σώματος (το αίμα και την ουρία). Σε αυτήν, το 70% των τροφών που πρέπει να καταναλώνονται είναι ωμά, ενώ απαγορεύονται γαλακτοκομικά και η πρωτεΐνη πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο.

Jennifer Aniston
Η μέλλουσα νύφη πρόσφατα παραδέχτηκε ότι έχει σταματήσει την δίαιτα και έχει στραφεί σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Πριν από αυτό, η σταρ ορκιζόταν στην δίαιτα με τις παιδικές κρέμες αλλά και τα πιάτα βασισμένα στο έλαιο καρύδας, το οποίο υποτίθεται ότι ενισχύει τον μεταβολισμό και βοηθάει να χάσουμε ευκολότερα βάρος.

Megan Fox
Η σταρ των Transformers έκανε τη δίαιτα με το ξύδι. Σε αυτήν έπινε σφηνάκια καθαρού ξυδιού, τα οποία υποτίθεται ότι καθαρίζουν το στομάχι.

Denise Richards
Η πρώην του Charlie Sheen υπήρξε fan της δίαιτας του μπισκότου. Κάθε μέρα κατανάλωνε έξι ειδικά μπισκότα και μία μερίδα καθαρού κρέατος και λαχανικών.

Jennifer Lopez
Η Λατίνα σταρ ακολούθησε την δίαιτα Dukan η οποία είναι βασισμένη στην κατανάλωση πρωτεΐνης. Επίσης κουβαλάει μαζί της εκχύλισμα γκρέιπφρουτ σε μορφή χαπιού, το οποίο ενισχύει τις λειτουργίες του οργανισμού.

Beyonce
Η superstar έχασε 10 κιλά για τις ανάγκες του ρόλου της στο Dreamgirls. Η δίαιτά της περιείχε αποκλειστικά χυμό λεμονιού, σιρόπι σφενδάμου και πιπέρι καγιέν.

Διαβάστε ακόμα:
Ποια διάσημη, μανιακή με τις δίαιτες μαμά, μαθαίνει στα παιδιά της πώς να... «λιμοκτονούν»;
Τα 7 λάθη που οδηγούν μια δίαιτα στην αποτυχία
Rihanna: αυτή είναι η δίαιτα που τη διατηρεί κορμάρα