Το «βάρβαρο» fitness μυστικό της Jessica Alba για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Γωγώ Φούντα
Το «βάρβαρο» fitness μυστικό της Jessica Alba για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Το κορμί θέλει θυσίες!

Θεωρείται από τις πιο σέξι, καλλίγραμμες και γλυκές παρουσίες του Hollywood και όχι άδικα! Ο λόγος για την Jessica Alba, η οποία έπειτα από ένα μεγάλο διάλειμμα από τον κινηματογράφο επιστρέφει δυναμικά με την τρίτη συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας Sin City: A Dame to Kill For.

Η όμορφη Alba λοιπόν, η οποία όλα αυτά τα χρόνια αφιερώθηκε στις δύο της κόρες αλλά και σε διάφορες άλλες, εκτός κινηματογράφου δραστηριότητες, έδωσε μία συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τις θυσίες που κάνει καθημερινά προκειμένου να κρατηθεί σε φόρμα! Δεν είναι η πρώτη φορά που αναναφέρεται στην μακροβιοτική διατροφή που κάνει, αλλά είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτει πώς κατάφερε να ξαναβρεί τη φόρμα της μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης της Haven.

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, αποκάλυψε ότι επί τρεις ολόκληρους μήνες φορούσε ένα διπλό κορσέ μέρα και νύχτα προκειμένου να επανέλθει στο φυσιολογικό της βάρος. «Ήταν σκληρό, βάρβαρο και περιελάμβανε πολύ... ιδρώτα, αλλά άξιζε μπορώ να πω τον κόπο», είπε η Alba σχετικά με το μυστικό της!

Σίγουρα όχι από τις πιο απλές μεθόδους, αλλά εδώ καταφεύγουν σε υπερβολές απλές γυναίκες με απλά καθημερινά επαγγέλματα, δεν θα το έκανε η Alba που όσο να πεις είναι και star του Hollywood;

Διαβάστε επίσης:

Στο χρώμα της μέντας: Πώς οι star συνδυάζουν το πιο hot trend;

Οι οικολόγοι του Hollywood: Πώς εκδηλώνουν έμπρακτα την αγάπη τους για το περιβάλλον;

Τα μικρά μυστικά της Jessica Alba για τέλειο σώμα (ακόμα και μετά από 2 εγκυμοσύνες)