Keanu Reeves: Η τραγική ιστορία της ζωής του

Γωγώ Φούντα
Keanu Reeves: Η τραγική ιστορία της ζωής του

Όταν η φήμη και τα χρήματα δεν συμβαδίζουν με προσωπική ευτυχία...

Το να είσαι star του Hollywood και μάλιστα ένας από τους μεγαλύτερους και πιο σέξι είναι σίγουρα κάτι που όλοι, ή τουλάχιστον σχεδόν όλοι ζηλεύουν. Ωστόσο, είναι και κάποιες φορές, που πίσω από την λάμψη, την επιτυχία και τη διασημότητα, κρύβονται πραγματικά τραγικές ιστορίες, σε βαθμό μάλιστα, που όχι μόνο συγκλονίζουν και προκαλούν την έκπληξη και τη συγκίνηση, αλλά που σε κάνουν να αναρωτιέσαι πώς ο άνθρωπος αυτός μπορεί ακόμα και στέκεται στα πόδια του.

Ένας από αυτούς λοιπόν, είναι και ο διάσημος ηθοποιός Keanu Reeves, ο οποίος αναμφισβήτητα είναι ένας από τους μεγαλύτερους star της βιομηχανίας του Hollywood και φυσικά ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες. Εκτός από τις κινηματογραφικές του επιτυχίες, με μεγαλύτερη την περίφημη τριλογία Matrix, o Τύπος πάντοτε ενδιαφερόταν και για την προσωπική του ζωή αλλά και τις ερωτικές του σχέσεις. Εν αντιθέσει βέβαια με άλλους stars οι οποίοι απασχολούν αποκλειστικά και μόνο με τα ερωτικά τους μπερδέματα, η ιστορία της ζωής του διάσημου ηθοποιού, θα λέγαμε ότι προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, και δυστυχώς με την αρνητική έννοια.

Ο Keanu Reeves λοιπόν γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1964 στο Λίβανο και είναι γιος της Αγγλίδας σχεδιάστριας ρούχων Patricia Bond και του Αμερικανού με χαβανέζικες, πορτογαλικές, αγγλικές, ιρλανδικές και κινεζικές ρίζες Samuel Nowlin Reeves Jr. Η ζωή από πολύ νωρίς δεν φέρθηκε καλά στον μικρό τότε Keanu καθώς ο πατέρας του εγκατέλειψε τον ίδιο, την μητέρα και τις δύο αδερφές του, όταν ήταν μόλις τριών ετών, ενώ λίγο καιρό αργότερα συνελήφθη για κατοχή και εμπόριο ηρωίνης με αποτέλεσμα να φυλακιστεί ενώ πλέον είχε κόψει κάθε επαφή με τα παιδιά του.

Από τότε, η Patricia Bond παντρεύτηκε και χώρισε 4 φορές με τον Keanu και τις αδερφές του να μετακομίζουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, αλλάζοντας φυσικά και σχολεία, ακολουθώντας την μητέρα και τους εραστές της. Σαν μαθητής δεν ήταν καλός καθώς έπασχε από δυσλεξία, ενώ όλη του την αγάπη τη διοχέτευσε στο hockey στο οποίο ήταν μεγάλο ταλέντο. Δυστυχώς όμως ένας τραυματισμός έβαλε φρένο σε μία πολλά υποσχόμενη καριέρα πριν καν αρχίσει.

Ωστόσο, η ζωή του επεφύλασσε ακόμα πιο δυσάρεστες εκπλήξεις, καθώς το 1999, η τότε φίλη του Jennifer Syme, γέννησε την κόρη τους πρόωρα στους 8 μήνες με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να γεννηθεί νεκρό, ενώ δύο χρόνια αργότερα η ίδια η Syme έχασε τη ζωή της έπειτα από αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο Keanu βρισκόταν τότε στην Αυστραλία για τα γυρίσματα του Matrix και φυσικά γύρισε εσπευσμένα.

Ο κύκλος των τραγικών γεγονότων στη ζωή του διάσημου ηθοποιού, έκλεισε το 2002 έπειτα από το θάνατο της αγαπημένης του αδερφής Kim η οποία έχασε την μάχη με τον καρκίνο έπειτα από 10 περίπου χρόνια αγώνα για τη ζωή. Ο Keanu κυριολεκτικά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς ήταν το πιο αγαπημενο του πρόσωπο στον κόσμο, ενώ όλα τα χρόνια που πάλευε την ασθένεια ήταν συνεχώς στο πλευρό της...

Σήμερα, ο Keanu Reeves είναι υγιής, συνεχίζει την κινηματογραφική του καριέρα ενώ πρόσφατα τον απαθανάτισαν με νέα αγαπημένη. Ας ελπίσουμε τα τραγικά γεγονότα στη ζωή του, να έλαβαν τέλος...

Διαβάστε ακόμη:

Victoria Beckham: Δείτε τη fashion designer με νέο λουκ!

«Είμαι μια πρώην τσούλα που συμμορφώθηκε». Ποια διάσημη μαμά το είπε;

Denise Richards: Δεν είμαι ανορεξική!